AffirMera

Sommaren 2008 kom Attraktionslagen och boken The Secret in i mitt liv. ‘Som av en händelse’ tills jag insåg att det inte finna någon slump utan en mening med allt.

image

Årets motto som så många andra år är att affirmera mera – för hur bra jag än är på det så kan det alltid bli bättre! För att komma ihåg detta drog jag lite fyndigt ihop orden till AffirMera och pang; en ny företagsidé var född. 🙂 Snart kommer ni att bli varse den så håll utkik!!!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “AffirMera”

  1. Spännande!!!!!!!

  2. Sara – Lev Livet Levande: 😉

  3. Så spännande! Så kul!

    Du tar upp jakten på typ blondinbella och sprutar företagsidéer och utveckling!!

  4. Ellinor: Sötnos! ♥ Tack! Kraaam

  5. Å, det låter spännande! Något jag verkligen skulle behöva bli bättre på… Särskilt i dessa bacilltider, när jag hela tiden går och funderar på NÄR något av barnen ska bli sjuk istället för att njuta av att alla är friska när de faktiskt är det! Gillar din blogg, den inspirerar, med sin blandning av bra veggoidéer, livsnjuteri och förstås det andliga! Kram!

  6. Solmyranna: Tack snälla! ♥ Ja, njut av att ni är friska och affirmera hur ni fortsätter vara det. 🙂 Kraaam