Att hitta sig själv

image

Min andliga resa påbörjades på allvar hösten 2010 då jag började en kurs i att utveckla sin medialitet. Samma kväll vaknade jag efter att jag somnat av att en korp satt utanför fönstret på vår brandstege och kraxade rakt in mot mig. Högt och tydligt hördes det eftersom vi hade fönstret lite öppet med ett insektsnät för.
Jag har aldrig någonsin känt mig så starkt andligt ‘connectad’ som då. Jag blev yr, blodet rusade i ådrorna och det flimrade för ögoben. Det var som om jag var en öppen kanal och att hela Universum flödade rakt igenom mig.
Under årens lopp har jag sedan varit med om flertalet ‘uppvaknanden’ bl.a under förra årets kurs med Michelle Phillips (längtar sååå till årets i mars) och vid djup meditation.

Det som bilden antyder om att jag inte förändrats utan bara vaknade upp stämmer så ohyggligt bra. För så är det – jag är egentligen samma Malin fast väldigt mycket mer upphöjd och uppdaterad på något vis. Sedan bidrar det såklart till att folk tycker att jag förändrats och inte alls är densamma, det är jag medveten om. Det har också bidragit till att vissa valt att vända sig om och gå en gång för alla. Men det må vara så, hade jag inte valt denna resa hade inte livet sett ut som det gör idag och jag hade inte varit fullt ut så här hejdlöst lycklig! ♥

image

image

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Att hitta sig själv”

 1. Bra liknelse att inte förändrats utan vaknat! Härligt att höra och se dina bilder!

 2. Jenny – Höga Kustenliv: Tack snälla – det värmer!

 3. Det är så underbart!

 4. Annica i Hunsen: Ja, det är det verkligen! ♥

 5. Blir så glad att läsa just det här. Funderar en del kring detta med att förändras, flera (och ännu fler blir det nog) börjar upptäcka ”nya” sidor hos mig fast det är inte nytt för mig men i och med det så förändras deras syn på mig, vem har då förändrats…? 🙂

  Tycker du är så bra!!! Kramar på dig

 6. Carro B: Tack detsamma! ♥ Och så är det ju; vem har egentligen förändrats? 😉

  Bamsestor kram!

 7. Gillar också den bilden verkligen. Att lära sig känna sig själva och det man har inom sig kan vara en rätt häftig resa… 🙂

 8. Sara (Falun): Ja, det är otroligt…man fattar det inte riktigt!

  Stor kram! ♥