Nytt på Lyckobackens levAnde för 2014

Jag har nu njutit till fullo av en helt fantastisk lång ledighet med de jag älskar allra mest och imorgon är jag tillbaka i den offentliga andliga sfären igen! ♥ Livet är gott då man får göra det man vill och får det bästa av två världar dag ut och dag in.

Nytt för 2014 gällande Lyckobackens levAnde är att jag nu till fullo och på riktigt startat mitt företag. Jag har F-skattsedel och har i och med det höjt priserna – ganska ordentligt tycker nog vissa men så blir det då man ska göra rätt för sig; betala skatt, försäkringar, sociala avgifter och tänka på pensionen. Dessutom vill jag kunna matcha de priser som kollegor i branschen håller för att det ska kännas rättvist konkurrensmässigt.

Jag tillämpar nu faktura med 5 dagars betalningsnetto och beloppet kan betalas in till både bgnr. eller plusgiro. Fakturan ska vara betald innan behandlingen utförs/köpt vara skickas ut.

Jag erbjuder två nya behandlingstjänster, ‘Lär känna ditt kraftdjur’ och ‘Lär känna din skyddsängel’, som ni kan läsa mer om här. Då märker ni också att startsidan är lite ommodererad och lättnavigerad då Behandlingar & tjänster fått en egen sida. Strax kommer det att finnas en egen knapp för den under headern.

Jag kommer under våren att börja sälja egentillverkade smycken och affirmerande redskap och har många planer! Mer om detta kommer upp löpande på Hem-sidan där jag alltid presenterar aktuell info samt på Instagram.

Två nya meditationer finns ute och fler är som alltid på G. Nu kan jag erbjuda en på engelska (from 1 feb) som ger en lugn och genrell avslappning medan den andra på svenska, ‘Chakrarening’, hjälper till att rena och balansera kroppens alla chakran. Som vanligt säljs de som nedladdningsbara mp3-filer.

image

image

Under våren kommer också sommarens andliga endagsevents att presenteras där jag planerar för spännande turer i både vårt andliga medvetande och i skog och mark!

Väl mött och varmt välkomma – NU KÖR VI!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

16 kommentarer till “Nytt på Lyckobackens levAnde för 2014”

 1. Lycka till gumman:) Jag vet att det kommer att gå jättebra / kram

 2. mamma: Du är så söt! ♥ Tack snälla! Älskar dig!

 3. Härligt Malin!!! Kör så det ryker och knock’em dead!!

  Klart du ska ta marknadsmässiga priser, fattas bara annat.

  Funderar lite på att ta reda mitt kraftdjur igen. Det jag fick för länge sen känns inte aktuellt längre…

  Kram

 4. Sara – Lev Livet Levande: Tack för pepp! ♥ Du är så välkommen så! 🙂 Kraaam

 5. Kör bara på! Vill gärna prova dina tjänster men funderar på vad som skulle passa för mig. Är inte speciellt andlig av mig men funderar över om 2014 är året för mig då det börjar hända saker igen i liver 😉
  Kram

 6. Linda H: Tack! En kristallmandala tror jag kan vara en bra start då den blir väldigt generell. Beroende på vad som framkommer då och om man känner sig sugen kan man isåfall kika på healing, spådom eller guidning. En mandala kanske kan bena ut nyfikenheten lite. Du är varmt välkommen att höra av dig om du känner för det! 🙂 Kramalin

 7. Vill bara säga Lycka till! 🙂 Sidan ser super ut och jag har inga tvivel på att det kommer gå bra. Stor kram!

 8. Sara (Falun): Tack så hemskt mycket. Det värmer att få höra det! ♥

  Kramalin

 9. Linda H: kan verkligen rekommendera kristallmandalan! Otroligt starkt och sant. Lätt den bästa gåvan jag gav mig själv under 2013.

  Malin: Sååå mycket spännande saker du har att erbjuda! Har ärligt talat svårt att bestämma vad jag ska välja härnäst…

 10. Mary Sane: Tack så hemskt mycket – dina rader värmer oerhört! ♥ Stor kram!

 11. Förresten undrar jag om du kommer att ha någon kurs i hur en renar kristaller?

 12. Mary Sane: Det är fler som frågat så jag funderar på att ha det i sommar. Bor du härikring?

 13. Häftigt!!! Det kommer gå så bra 😀

 14. Älvan: Tack rara du! ♥

 15. Åh vad spännande! Ja, jag bor i Umeå. Skulle passa perfekt till sommaren!

 16. Mary Sane: Härligt! Kurserna uppkommer här på bloggen och på hemsidan 1 feb. 🙂