Tomat- och löksallad

image

Min senaste nyttiga last är denna smarriga tomat- och löksallad. Servera med ett par skivor Halloumi/smulad feta, en avocado och ett kokt ägg och lunchen är ett faktum. 😛

2 port.

1 ask körsbärstomater
1 röd lök
1 vitlöksklufta
0,5 dl. citron olivolja
1 msk. Crèma di Balsamico
En kvist färsk rosmarin
salt, peppar och chiliflakes

Dela tomaterna i halvor, kkyftor och sedan itu. Lägg i en skål. Dela löken och strimla sedan tunnt. Blanda med tomaterna. Blanda ihop dressingen och smaka av. Slå över salladen. Toppa med små rosmarinblad och njut!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Tomat- och löksallad”

  1. Åh! Sådan sallad är sommar för mig! Älskart’!

  2. Ellinor: Ja verkligen! 😛

  3. Hej, jag har nyss hittat hit genom en annan blogg. Intressant blogg du har, jag tycker särskilt det är intressant med den personliga utvecklingen eftersom jag själv är i den fasen nu… eller egentligen hela tiden! jag håller på att tillfriskna från medberoende som jag blev när jag var liten och det är en häftig resa vill jag lova. Jag är mycket mycket friskare nu är förut men detta tillfrisknande är ett livslångt projekt för man upptäcker hela tiden nya saker om sig själv, när man släpper kontrollen! Och det är häftigt!!!

  4. Susanne Jonsson: Tack snälla för fina rader och STORT lycka till på din resa! ♥