Asiwa med vänner

Jag mediterar VARJE dag i minst 30 min. och på sistone har jag känt hur någon mer och mer ‘tagit’ över mina meditationer. Jag behöver bara andas lugnt nåt andetag så kommer det djup healing och en röst har målat upp olika meditationsscenarion för mig men också jobbat väldigt hårt och noggrannt med mig. Mycket chakrarening, rensat i mitt mentala mycket – tagit bort gamla energitjuvar och bagage osv. Jag har både känt mig trött och pigg efter dessa tillfällen. Jag har såklart frågat vem denna kvinna är men bara fått till svar att då jag är redo kommer jag att få veta. I söndagskväll var jag så äntligen tydligen redo för då fick jag veta mer – och mitt livs bästa healing dessutom!

Kvinnan heter Asiwa och är min healing- och meditationaguide. Hon visade sig också för mig och är väldigt lång och vacker, påminner lite om Tilda Swintons ishäxa i Narnia-filmerna. Och rösten är, till skillnad från min huvudguide Ancharon, väldigt djup och med som en reverb-effekt.
Hon berättade i alla fall att hon kommer att guida mig genom mina meditationer för att ta mig till nästa nivå. För att underlätta vid det kommer hon att alltid ge healing, äcen under andra stunder på dygnet om jag tillät det? Jatack! 😀 Dessutom fick jag kalla på henne då jag hållet på med guidade meditationer och healing på kunder så skulle hon göra allt för att gå in och hjälpa, förhöja och jobba vid min sida. Vilken lyx – så oerhört tacksam! ♥

image

Övriga i mitt team är tre bortgågna nära släktingar som ger pepp och obegränsad kärlek, en kvinna som bott här i huset förrut som gett mig bra kunskap om skogen här runtikring, hjälpt mig planera alla kurser och events samt lärt mig om småtomtar, älvor mm. Mitt kraftdjur korpen gör sig även uppmärksammad i mity team i form av en stooor korp som kallar sig Joula. Han finns ALLTID vid min sida och gör allt. ♥ Min huvudguide Ancharon är en stor ängel – ibland kvinna ibland man. Hen är den som bestämmer vad jag får tillgång till och behöver och hen är också den jag satt med och planerade detta liv med innan jag återföddes här. Den sista är en indianhövding som kallar sig Dansande Regnet. Han besitter stor kunskap om alla naturandar- och väsen, om shamanism och urreligioner och kommer med sån klokskap att jag blir rörd.

Ja, där har ni mitt ovärderliga gäng…inte konstigt att jag aldrig känner mig ensam! 😉


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

16 kommentarer till “Asiwa med vänner”

 1. Vad fantastiskt att höra vilka du har med dig! Tack för att du delar med dig <3
  Kram

 2. Sofie Wiklund: Tack! ♥ Kramalin

 3. Det är ju så häftigt så jag bara ryser!!! Om du bara anar vad jag önskar mig samma kontakt med mina egna guider. Överlycklig för din skull, som har sån nära kontakt med ditt team, vilket gåva!!!

  Kram

 4. Sara – Lev Livet Levande: Det kommer, vännen!!! ♥ Stor kram!

 5. Vad härligt att få sådan hjälp 🙂

 6. Annica i Hunsen: Ovärderligt! ♥

 7. Hastigt att läsa men svårt för mig att sätta mig in i eller förstå. Jag konstaterar dock att det måste vara oerhört häftigt, lärorikt och tryggt att ha de kontakterna. Jag känner mig lite ”tom” i jämförelse 😉

 8. Ellinor: Ja, det är knappt så jag själv förstår det, egentligen. Fast nu är man ju van så det är ju liksom vardagsmat! 😉

 9. Jag har ju aldrig arbetat med ”team” på det sättet, men det låter häftigt 🙂

  Jag har dock speciella kläder och föremål som är med mig när jag mediterar, plus att jag har en korp och en varghund som kommer på besök ibland.

 10. Älvan: Ja, det är spännande! 🙂 Korpar rulez! 😉

 11. Gud vad härligt och att du ser och hör så klart! Bra jobbat. Ser fram emot när jag kommer ”ur bubblan” och allt blir så självklart för mig 🙂

 12. Carro B: Det kommer! ♥ Stor kram, fina vän!

 13. Åh, jag måste passa på att fråga: tycker du inte att det är läskigt att bli kontaktad av olika andar sådär? Jag menar, hur vet du om det är onda eller goda andar? (och finns det ens onda andar?) Litar du blint på guiderna eller finns det fog för att ifrågasätta dem ibland? Nyfiken! 🙂 Och så vill jag skicka ett stort HURRA för att du vågar ta betalt för ditt arbete (även om det är lite väl låga priser, men det går ju alltid höja längre fram) och inte jobbar gratis.

 14. Mary Sane: Tack! Det är skönt att få pepp! ♥ Priserna kommer att höjas successivt så att det inte blir en chock. Nästa höjning kommer efter semestern i sommar. Nej, det är inte läskigt…då jag började min första kurs och fick kontakt med mitt team gjorde jag den dealen med dem, att om jag skulle öppna upp för detta andliga och bejaka denna sidan hos mig så ville jag i gengäld att de skulle göra allt de kunde för att skydda mig från onda energier och entiteter. Och det har funkat bra i 3,5 år nu. 😀 Det händer att jag känner av det hos och runtikring andra men de följer aldrig med hem eller besöker mig sen. Otroligt tacksam är jag för det! Och ja – det finns onda andar och därför är det jätteviktigt att man vet vad och hur man gör för att inte få ett helvete. Kramalin

 15. Visst hade du tidigare på bloggen en sån där ruta man kunde kryssa i om man gillade inlägget? Hade det funnits en ruta nu som betydde typ ”gillar inlägget/ovärderligt att aldrig behöva känna sig ensam/hejja Malin!” så hade jag kryssat i den, så du vet :D.

 16. Sara (Falin): Tack!!! ♥