Jag känner dig och känner med dig

image

Jag får ofta frågan om jag vet allt om människor. Om jag ser igenom dem. Och svaret på det blir både ja och nej. Egentligen vet jag allt men jag tillåter mig inte att veta. Det vore ytterst respektlöst att alltid känna in alla jag träffar, möter och umgås med. För att inte säga hur mycket det skulle dränera mig.
Jag är inte alltid uppkopplad. Jag är bara uppkopplad då jag jobbar. Jag skulle bli knäpp annars! Då jag hade problem med att stänga ner i början av min resa kunde jag inte ens gå på ICA. Jag trodde jag hade blivit schizofren. 😉
Men – att ha en så stark intuition som jag (ty den är mitt bästa redskap) gör att tentaklerna alltid är ute liksom. Det gör att även om jag inte är uppkopplad men en person anförtror mig något, öppnar upp, så känner jag in det spektrat. Pratar de om ett problem på jobbet så fångar jag upp allt kring det. Jag kan inte inte göra det men det känns ändå okej eftersom det uppstår i ett ögonblick av förtroende. Dock kommer jag aldrig med råd om inte de efterfrågas.

Det är en klurig balansgång detta – man får ta stöd och hjälp av sittcteam, någon andlig mentor och eget sunt bonnförnuft för att aväga jämvikt! 🙂


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Jag känner dig och känner med dig”

 1. Kära Malin!

  Det var så länge sen jag lämnade en kommentar, tror det var när du fyllde år förra året. Hursom, jag läser dig och tycker att det är helt fantastiskt att få följa dig i ditt nya yrke.
  Just nu har jag dykt ner i Doreen Virtues böcker och meditationer. Det skulle vara intressant om du ville dela med dig av böcker som har betytt mycket för dig vad gäller andlig litteratur. Vet att du har läst ”Hemligheten”. Själv kan jag varmt rekommendera Virtue och sen Anna Bergs alla böcker. Jag bara ”råkade snubbla” över hennes böcker och de har gett mig mycket, speciellt hennes böcker om Jesus, Moder Maria och Maria Magdalena. Sen har vi ju Eckhart Tolles böcker – ”En ny jord” gav mig också mycket.

  Kram!

 2. Jenny: Tack snälla! 🙂 Det kan jag absolut skriva om – det var ett bra tips! Anna Berg är ny för mig, det måste kollas upp! 🙂

  Kramalin

 3. Ja, vilken bra idé!!
  jag läser just nu Solomon talar av Eric Pearl. Mycket bra!
  Sen älskar jag Lorna Byrnes böcker, de är riktiga må-bra-böcker!

  Skulle det inte var rätt kul att ha någon slags online bokklubb för just andliga böcker?

  Kram

 4. Sara – Lev Livet Levande: Det hade ju varit en superduperidé! ♥

 5. Hej Malin

  Jag vill börja med att tacka för din fina blogg.

  Jag undrar hur man ”stänger av” . I bland när jag varit ute på offentliga platser blir jag helt slut och känner mig ”smutsig” och måste ta en dusch när jag kommer hem.

  Hur gör man?

  Kram / Terese

 6. Terese Mattson: Tack snälla! Ja, det är viktigt det där…se till innan du ska iväg att du skyddar dig. Ett bra knep är att föreställa sig hur en dusch av violett ljus sköljer över en och sedan liksom stannar kvar och bildar en bubbla runtom en. Denna bubbla påminner man sig om under tiden man befinner sig i situationen/med människan man vill skydda sig från. Den gör att man också blir medveten rent fysiskt om ens integritet. Då man är klar föreställer man sig att ett vitt kristalljus duschar över en och sköljer med ‘smutsen’ ner i marken. Gör gärna detta innan du går in hemma så att inte energierna följer med. 🙂 Lycka till! Kramalin ♥

 7. Hej Malin!
  Jag har kikat in här lite då och då (men är generellt usel på att kommentera) och tycker, liksom Jenny här ovan, att det är väldigt spännande att följa din resa! Egentligen hade jag inte så mycket att säga mer än att det är väldigt inspirerande att läsa om människor som hittar rätt och vågar gå sina vägar. Så tack för att du delar med dig av dina tankar och upplevelser! Själv har jag väldigt svårt att känna vad som känns rätt eftersom jag hela tiden ”tänker sönder allt”. Hur som helst så tycker jag att det vore jätteintressant att få ta del av bra boktips!

 8. Frida: Tack så väldigt mycket! Dina ord värmer och jag blir riktigt glad över din kommentar. 😀