Kurser på Lyckobackens levAnde

Nu är det äntligen dags att presentera årets kurser med Lyckobackens levAnde. Alla kurser hålls i närheten av Lyckobacken så deltagare söderifrån bör kunna ta sig med bil till Gideå k:a och norrifrån till Salusands havsbad. Därifrån ordnas med transport för alla.

Här kan ni läsa om de kurser som finns
utlagda nu samt löpande om de som kommer framöver.
Förutom de kurser som finns utlagda planeras även för en vägledd meditationskurs à 6 tillfällen där vi också går igenom olika meditationstekniker samt en storseans med en hemlig gäst i höst! Jag jobbar också på en kurs i att affirmera och påverka sina tankar samt en distanskurs som släpps i augusti där vi lär oss mer om kristaller, meditation, andningstekniker, andligt team och skyddsänglar. Detta för att alla mina långväga kunder också ska kunna ta del av vad jag erbjuder. Mer info om allt detta innan sommaren.

Min intention med alla tillfällen är att det ska vara en helhetsupplevelse för både kropp, själ, tanke och gom. Jag kommer att förena andlighet med skratt och skoj men också allvar och djup. Jag bjuder på mig själv, den resa jag gjort för att komma hit där jag är idag samt något gott att inmundiga vid alla tillfällen. Självklart finns möjlighet att ställa frågot om vad som helst i samband med dessa träffar.

Har Du en idé om något Du skulle vilja genomföra med tjejgänget, kollegorna på jobbet eller syjuntan? Kontakta mig via Kontaktformuläret så skrädsarsyr vi tillsammans ett paket för just Er!

image

image

Varmt välkommen till en spännande resa i Ditt inre! ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: