Jag skapade ett nytt liv

Den kända modeskaparen och musan Coco Chanel sa en gång att ‘I didn’t like my life so I created a new one’.
Ett jäkligt provocerande uttalande kan säkert tyckas, men faktum är att jag gjort samma sak själv. Successivt genom åren, allteftersom jag lärt mig attraktionslagen utan och innan och numera praktiserar den utan eftertanke eller reflektion – det sitter i benmärgen numer – har jag ändrat allt jag inte trivts med. Jag har utvärderat nuvarande läge i allt, sett över, plockat bort och affirmerat. På så vis har rätt saker, bättre saker, saker som gör mig lyckligare och saker som fler mår bra av dykt upp. Eller, dykt upp kanske är fel ord? ‘Dyka upp’ är väl nåt en oväntad gäst gör? ‘Anlänt’ kanske är ett bättre ord eftersom jag faktiskt bestämt och beställt dessa saker.

På sikt, då jag har en egen mottagning här hemma på Lyckobacken, kommer jag att hålla kurser i att affirmera och styra sina tankar då jag vet att ni är många som efterlyser det. ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Jag skapade ett nytt liv”

 1. Åh, Malin!

  Tänk om jag hade bott i Norrland, då hade jag kommit till dig och din mottagning! Jag har också skapat mig ett nytt liv, flera gånger faktiskt och det har inte alltid setts med blida ögon av omgivningen. Men det har jag inte kunnat ta hänsyn till, utan varit tvungen att följa hjärtats röst.

  I fredags träffade jag Michelle och det var en helt fantastisk upplevelse. Hon guidade oss i en meditation där vi bl a helade vårt dna. Detta var precis vad jag behövde. Jag har varit helt salig hela helgen efter detta. Nu ska jag ta och klicka hem hennes böcker. Det är tack vare dig som jag fick vetskapen om Michelle.

  Tack kära Malin och stor kram!

  Jenny

 2. Jenny: Så roligt att det blev ett lyckat möte med Michelle! 🙂 Hennes förmågor går inte av för hackor. ♥ Än så länge har Lyckobackens levAnde ingen mottagning utan allt sker via webben så du är varmt välkommen att anlita mig ändå – trots att du inte bor i Norrland! 😉 Ha en toppenfin kväll!!! Kramalin

 3. Hej! Tycker att det snarare är inspirerande att läsa om människor som tar ansvar för att påverka sin situation och skapa något som för dem blir till det bättre! Därför läser jag gärna din blogg då och då, den ger alltid en skön magkänsla!:) Att utvecklas och få insikter är något av det bästa i livet! Önskar dig och din fina familj en härlig vår!

 4. Johanna: Tack! Det värmer! 🙂 Detsamma till dig ♥

 5. Hej! Jag tycker att du är otroligt inspirerande! När jag läser om eller möter andra människor som vågar ta tag i sina drömmar och skapa sitt liv så som de djupt inom sig önskar leva, så blir jag enormt sporrad att själv göra samma sak. Det är lätt att bli avis för att andra vågar, när man själv sitter fast men det gäller att vända det där till något positivt och våga se vad det är som skapar den där känslan. Coca Chanels uttalande är fullkomligt underbart och självklart även lite provocerande, men som sagt det är bara bra. Då väcks tankar, känslor och önskan om förändring till det bättre.

  Kramar och tack från en nöjd kund i södra Sverige!

 6. Agneta: Så roligt att höra – tack så väldigt mycket 😀 Stor kram tillbaka ♥