Pånyttfödd

image

image

image

I fjällen var det än mer fantastiskt denna gång! Inte nog med att vi firade Loves allra första födelsedag utan jag hade min allra mest magiska meditationsupplevelse.

Jag fann denna plats under en tidig powerwalk en morgon och har aldrig sett den förr trots att jag promenerat förbi otaliga gånger förr. Denna gång var det som om platsen verkligen kallade på mig.
Jag slog mig ner på en värmande yllepläd med ryggen mot en knotig och kal fjällbjörk. I morgonsolen dis blickade jag sedan ut över Storsnasens massiva fjällkropp och föll med ens i djup meditation. Efter 45 min. kom jag åter till livs och förutom att solen nu stod avsevärt högre på himlen hade något mer förändrats. Inom mig. Det var som om något uppdaterats inom mig, något jag känt pockat på länge men som nu äntligen föll på plats under denna stund av total närvaro.
Jag blev både rörd och berörd och gick åter mot stugan med lätt hjärta och ett sinne som kändes oändligt.

Vid ett tillfälle tvingas jag korsa E14 och precis då jag kommit över lockade två korpar på min uppmärksamhet med sin hesa ljydliga sång. Jag plockade upp mobilen för att fota detta par och efter att den undre bilden är tagen kom den korpen närmre och närmre. Då den kom fram till mig började den cirkulera ovanför mig i allt snävare cirklar allt lägre ner. Bilen som passerade stannade och mannen och kvinnan innuti stirrade och pekade. Som lägst var korpen ca. 1 m. ovanför mig och jag kunde se rakt in i dennes ögon. Det var som om tiden stod still.
Efter några sekunder så föll vi ur transen och den flög vidare. Paret i bilen skrattade och vinkade som för att tacka för föreställningen och åkte vidare. Kvar vid dikeskanten stod jag med tårarna rinnande utför kinderna och ett leende som kändes milsvitt.
Att först genomgå det jag upplevde under meditationen och sedan 10 min. senare vara med om detta var ett tecken från ovan. Enligt shamanismen uppenbarar sig korpar då man befinner sig i sitt högsta andliga jag så det kändes verkligen som ett gott tecken på att jag nyss upplevt något stort och kraftfullt!

Så tacksam över mina korpar! De starkaste budskapen och förnimmelserna kommer genom mina kraftdjur och min huvudguide Joula – min stora, svarta, kloka korp! ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Pånyttfödd”

 1. Men vilken härlig upplevelse! Eller ja, det är ju eg två, men båda härliga!

 2. Annica i Hunsen: Ja, det sitter i ännu. Otroligt härligt! ♥

 3. Jag ler. Åh vad jag ler! Vilken magisk upplevelse! Förstår att tårarna rann.
  Du är mitt i alltet Malin, och så jädra häftig!!

  Heja dig!!!

  Kramar i massor

 4. Sara – Lev Livet Levande: Ja, och vet du vem jag velat delat det med? DU! ♥ Kram tillbaka, själssyster

 5. Amazing!!!!

 6. Ulrika: Ja, det var häftigt! 🙂

 7. Men vad häftigt! Det måste kännas fenomenalt att vara så i samklang!

 8. Ellinor: Ja det är otroligt! ♥