You may say I’m a dreamer…

image

Det här med drömmar har jag märkt irriterar många. Då deras egna förmåga har blivit begränsad genom år av vuxenhet (finns ingen större fantasidödare!), tristess och stress kan de liksom inte för allt i världen låta andra fortfarande besitta förmågan att drömma. Jag drömmer JÄMT på dagen – om natten minns jag nästan aldrig vad jag drömmer. Att drömma för mig är att ta ut saker i förskott. Att redan vara där, dit jag är på väg. Att redan innan känna den glädje och lycka som annars inte infinner sig förrän man nått sitt mål. Och om man redan känt känslan är det mycket lättare att sporra sig att driva sig framåt, även i tider av motgång, för eftersom man redan varit där (om än bara i fantasin) så känner man igen känslan man ska väcka till liv igen.

Att drömma är att skapa sitt liv det med och eftersom det är vårt allra kraftfullaste verktyg för att nå vår optimala tillvaro, låt ingen som glömt bort hur man gör ta din förmåga ifrån dig!!!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “You may say I’m a dreamer…”

  1. Visst är set härligt att dagdrömma och fantisera och visualisera en verklighet man mer eller mindre önskar. Jag gör det också hela tiden men jag tycker det är viktigt att inte låta det ”gå ut över” nuet. Det är ngt av en balansgång…

  2. Ellinor: Javisst. Och då man hittat den där balansgången känns det så underbart! ♥

  3. Dagdrömma är det bästa som finns! Tänk att få skapa precis den tillvaro man vill ha. I mina drömmar står jag på min gård omgiven med djur som aldrig fått uppleva kärlek och omtanke, som jag får dränka i kärlek och hjälpa till nya kärleksfulla hem.
    Drömmen är så verklig att jag vet att den blir min verklighet!

    Kram

  4. Sara – Lev Livet Levande: Det är en verklighet för dig som fler än en av oss sett och ser visioner om ♥ Kraaam