Hälsa före beach 2014

Jag har ju inte varit jätteöppen med min viktminskning här på bloggen – främst för att mycket fokus ligger på företagandet här. Men, det går riktigt bra! Jag når faktiskt fantastiska resultat och mår så himla bra!

Jag följer inte någon diet eller speciell rutin utan äter hälsosamt med små undantag ibland och ser till att träna varje dag. Oftast blir det både ett pass på crosstrainern och sedan en rask PW på 6 km. på kvällen. Men även vardagssysslorna får bli träningspass som tex. i helgen då jag sammanlagt krattat 8 timmar gräsmatta i rask tempo som gjorde mig sjublöt av svett.

Jag känner mig stark och frisk och älskar mitt nya jag. Hittills har jag gått från XXL till L och väger mig inte. Jag mäter regelbundet och då jag nåt vad som känns som min trivselvikt i spegeln ska jag väga mig. 🙂

image

image

image

image

image

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Hälsa före beach 2014”

  1. Har sagt det förut, och säger det igen – fjattans vilken skillnad det är på din kropp quinna!!
    Du rockar fett (pardon the pun), och när liten väl är kläckt ska du få bli min ledstjärna, ännu lite mer, i jakten på kilona.
    Kram

  2. Sara – Lev Livet Levande: Tack för aldrig sinande pepp!!! ♥

    Kramar i drivor!