Månglob

För ett tag sedan såg jag en månglob på Instagram. En helt ny upptäckt för mig – visste inte ens om att de fanns.
Fick höra på att det ibland gick att få tag på sådana på Tradera och jag knappade in en sökning snabbt som attan. Hittade en. Inga bud. Auktionen avslutades om mindre än tre timmar. Lade utropapriset som bud och satte ett par hundralappar som maxbud.

image

För mindre än tvåhundra inkl. frakt blev den min. Dansk design med kitschig plastfot i orange à la 50-talet. Stål med tryckt motiv.

Nu står den i vårt sovrum och ingen är lyckligare än undertecknad! Klart en månfantast som mig själv ska ha en månglob! Nu sitter jag och snurrar på den och drömmer mig ibland bort till alla magiska platser på månen ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Månglob”

  1. Häftig! Och så himla meningen att du skulle hitta den! 🙂

    Kram

  2. Sara – Lev Livet Levande: Ja, det stod skrivet i stjärnorna ♥