Sätt färg på tillvaron!

image

image

image

image

Jag trivs bäst i svart och det är den färg ca. 95 % av min garderob består av. Men lägger jag till en accentfärg, vare sig det är skor, accessoarer eller andra plagg, blir det allt som oftast knalligt cerise. Ibland orange eller turkos men nästan uteslutande cerise. Jag blir så glad av den färgen och eftersom jag varken sminkar mig eller kan förändra min frisyr eller hårfärg så lätt så är det kul att kunna lägga till en färg och pigga upp!

Det är inte för intet som min logga fick sig en knalligt cerise korp i flocken! 😉

Vilken är din favoritfärg?


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Sätt färg på tillvaron!”

 1. Jag är likadan!
  Svart dominerar också min garderob. Håller på att packa inför Michelle-resan till Omberg och jag känner så att jag måste ha färgglada kläder med mig. Jag är också en cerise/rosa-fantast (mitt arbetsrum är ljusrosa), men nu när jag går igenom mina kläder ser jag att det faktiskt nästan är mest turkost i olika nyanser.

  Kram igen!

 2. Jenny: Ha en alldeles förträfflig resa med Michelle. Något magiskt väntar! ♥

  Kramalin

 3. Och jag är precis tvärtom! Har till 95 procent färg i min (förvisso rätt tomma) garderob, och bara några enstaka svarta plagg. Älskar färg, och speciellt starka färger som rött, orange, turkos osv.
  Tycker svart är jättesnyggt på andra, men trivs inte i det själv. Lustigt…

  Kram

 4. Sara – Lev Livet Levande: Det är fascinerande hur olika vi människor är! ♥

  Kramis

 5. Jag använde näst intill bara svart för ett par år sedan nu vill jag ha mycket färg och helst cerise men även plommon och turkost till svart.
  Färg gör mig verkligen glad.

 6. Marita: Ja man blir onekligen pigg av färg! 🙂

 7. Jag kör väldigt mycket svart och generellt mycket dova, mörka färger. Men jag älskar grön, och jag har faktiskt en hel del lila, särskilt sjalar, vantar, mössa etc i denna fina färg!

 8. Älvan: Lila måste göra sig bra mot dina ögon! 🙂