Lovely Louise

image

image

image

Har via Instagram (ni följer väl mig där?) hittat till hejhejvardag som drivs av duktiga illustratören Louise Winblad.
Det var länge sedan jag skrattade så gott och hjärtligt åt statiska serierutor. Och jag har insett att det är det som är hennes styrka, det blir aldrig statiskt eller platt utan hon bygger på lager på lager med sitt mångfacetterade sätt och hur hon fångar essensen av föräldraskap och vardag på ett dråpligt men ack så kärleksfullt sätt triggar min humornerv något otroligt! 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Lovely Louise”

  1. Ja, hon är helt underbar!

  2. Ellinor: Jaaa! 🙂

  3. Alltså ÅH vad glad jag blev när jag fick se detta! Tusen tusen tack! Svävar på moln!

    Hälsningar Louise
    (hejhejvardag)

  4. Louise: Men så roligt! Du är så jäkla bra, keep it up! ♥