Sommarlov!

image

Nu har Leon sommarlov! Ett helt läsår har han gått på föris tisdagar och onsdagar 8.30 – 14.30 och lekt, busat och pysslat. Och druckit havremjölk i matsalen för att ‘jag tycker inte om vanlig kossmjölk’ och ätit vegetarisk mat ‘för att jag inte vill döda djur – inte för att jag är köttallergiker’ 😉

Det har gått ofantligt bra för honom även om det såklart var pirrigt första veckorna. Även om det är en stor och stojig barngrupp med bara pojkar födda hans år så är det fina goa barn med fantastisk personal (och nej – jag är inte partisk trots att de är mina gamla kollegor! 😉

Nu väntar ett tio veckor långt sommarlov med mys och sol, bad och bus innan 6-årsverksamheten tar vid i höst. Då den heller inte är obligatorisk kommer Leon att få vara ledig på fredagarna. Det blir en perfekt övergång från konstant hemmamys till stundens allvar.

Och ja, jag har längtat ihjäl mig efter att han ska få sommarlov – nu är vi äntligen alla tillsammans igen. ♥ För att fira väntar nu marängtårta och Saltkråkan-film. I en stor hög i Fatboyen på golvet; livet då det är som bäst!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: