Att lära sig av sina misstag…

…eller att göra sin läxa!

Allt i livet handlar om balans. Även då du tas med på en vild karusellåkning måste balansen avvägas för att man inte ska ramla av. I våras var jag inte uppmärksam och ramlade. Jag tog mig upp men med kraschen färskt i minne var det svårt att fortsätta i samma tempo på samma sätt.

Så. Jag började på ruta noll. Inte ett, noll. Jag började med att skala bort allt jag kunde undvara och promenerade och mediterade. Allt eftersom tog jag sedan in nya saker, en i taget. Detta gjorde att mycket blev annorlunda – BRA annorlunda!

Även med mitt älskade företag har jag strukturerat om. Nu kommer jag att jobba två kvällar i veckan och då jobba intensivare och riktiga långpass. Detta för att verkligen känna att jag jobbar och har ett jobb. För att inte det vardagliga livet ska vävas in i jobbet och att både make och barn ska räkna med mig hela tiden. Genom att göra så här tror jag att jag löst det som inte fungerade i våras.

Detta påverkar dock inte dig som kund mer än att ni inte längre kan välja bland veckans alla dagar då det kommer till att boka tid för healing.

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Att lära sig av sina misstag…”

  1. Vilken vacker bild! Har du målat?

  2. Annica: Nej, den har legat i min inspirationsmapp länge. Snubblade över den på nätet nånstans. Väldigt vacker 🙂

  3. Åh vad det gläder mig att läsa detta! Det är skönt att veta att du tar hand om dig väl!

  4. Ellinor: Tack vännen! ♥

  5. Klokt val! Jag beundrar dig för att du vågar ändra om i livet så att du inte drunknar. 🙂

  6. Mary Sane: Tack ♥