Att älska sig själv

image

Det kommer alltid att finnas folk som har åsikter om en. Hur man råkar se ut (allt kan vi ju inte rå på), hur man valt att se ut, vägar vi väljer att ta eller annat som påverkar vårt liv men som ändå verkar spela stor roll för andra.

Jag har sedan länge jobbat med att skita i detta. Fullkomligt ge blanka fan i det. Och det har varit vansinnigt svårt. Jag har slitit ont med vissa som tycker att mitt yrkesval är för oseriöst (trots att jag verkligen följer mitt kall och äntligen (!!!) vandrar på hjärtats väg. Min själsresa.) eller att jag väljer ett för konstigt/udda/opassande/fult utseende som fyller kroppen med tatueringar, har piercingar och rakar knoppen.
Och vet ni, allt idoga jobb börjar äntligen ge lön för mödan! Jag bryr mig inte längre! Jag gör min grej. Jag följer mina drömmar och önskningar med ett öppet sinne, varmt hjärta och ödmjuk själ. Och jag har A L D R I G varit lyckligare! För då man gör något med goda intentioner blir det inte fel. Då man är i samklang med sitt inre och Universum blir allt som det är tänkt att vara. Och det gör också att då alla förståsigpåare ser att man är lycklig blir det svårare för dem att klaga, gnälla, trycka ner och ‘sätta dit’ en.

Det är skönt att vara sann mot sig själv – till syvende och sist är det nämligen bara oss själva vi måste stå till svars för ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Att älska sig själv”

  1. Bra skrivet! Jag blir så glad av att läsa detta inlägg då jag själv är i färd med att följa mitt hjärta mer och mer för att må så bra som det är möjligt. Tack!

  2. Sanna: Tack själv och STORT lycka till ♥

  3. Bästa, bästa Malin! Det är så sant det du skriver. Avundsjuka, missnöjda, självgoda människor är inte helt lätt att ignorera. Skönt att höra att du lyckats hitta din väg att gå och kan skaka av dig och leva lycklig. Kramar om 🙂

  4. Katharina: Tack snälla! Stor kram till dig ♥

  5. Älskar dig gumman – oavsett hur du väljer att se ut, önskar fler kunde ha din inre styrka /mamma

  6. mamma: Tack mamma ♥ Det är du som lärt mig mitt egenvärde ♥ Kramalin