Balans VS. obalans

image

image

Då jag är i obalans är hela världen i obalans. Mina energier blir så starka att allt runtom mig blir fel. Jag påverkar min tillvaro så oerhört och så fort jag faller ur spår så spårar allt annat ur. Saker går sönder, folk blir arga, andra blir negativa och inget blir som jag tänkt.
Men, samtidigt måste ett visst mått av obalans till ibland för att det ska uppstå balans igen. Det är dock viktigt att jag snabbt tar mig ut ur obalansen innan den tar överhanden. Healing, meditation och rening är de tre mest primära nycklarna för min balans. Ovärderliga redskap som alltid funkar, ibland tillsammans eller ibland enskilt.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Balans VS. obalans”

  1. Fint inlägg och väldigt träffande… att hitta tillbaka till balansen blir det viktiga.

    Stor kram till dig och familjen!

  2. Sara: Stor kram tillbaka! ♥

  3. Men hjälp vad jag känner igen mig i det du skriver. Precis sådär är det för mig med när jag är ur balans. Saker går verkligen sönder och jag har märkt att när min dotter är sur och arg, så är det många gånger jag som är det först, hon tar in mina energier något oerhört. En insikt som ramlade ner på mig för bara någon vecka sedan. Tack för påminnelsen.

  4. min tekopp: Så fint att du har sån insikt om dig själv ♥