Minnen för evigt

Leon studsade som vanligt iväg till skoman imorse och efter en effektiv förmiddag bjöd eftermiddagen på otroligt vackert väder. Varmt, en riktig brittsommardag med T-shirt och keps. Vi packade picknickkorgen och skrindan i vår turnébuss (tack och lov för stor bil!) och hämtade upp en glad gokille då skolan slutade. Vi åkte sedan till ett närliggande naturreservat med badplats, Granto, som ligger insprängt i berget vid en gigantisk sjö. Magiskt vackert. Sjön låg spegelblank och bjöd på en vidsträckt horisont. Barnen busade alldeles själva och jag njöt av lugnet och stillheten innan vi i sann teamworkande Team Harju-anda drog skrindan med filtar, picknickkorg och lillebror uppför en väääldigt lång OCH brant väg!

Njut – det gjorde vi. Varför inte fira livet en vanlig tisdag liksom? ♥

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Minnen för evigt”

  1. Ser jättefint ut 🙂

  2. Annica: Det var otroligt mysigt där 🙂