Universums mitt – DU

image

image

image

Att sätta sig själv i centrum, allra först, är inte att vara egoistisk. Det är att ha förnuft nog att inse att om inte Jag mår bra eller är i balans fungerar inga andra relationer heller. Att ta hand om sig själv, att först älska och förlåta sig själv är att lägga grunden för allt annat i livet. Meditation och tacksamhetsövningar har hjälpt mig nå dit men också genom att jobba upp själ(v)känslan och självförtroendet till en toppnotering.

Börja med den viktigaste personen i ditt liv – D U innan du går vidare med andra ♥


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Universums mitt – DU”

  1. Så sant, fint skrivet inlägg och jag gillar YOUniverse… Och en grym selfie :).

  2. Sara: Jag ÄLSKAR YOUniverse och har kört med det länge. Suveränt! ♥