6 år av outsäglig glädje

Idag fyller Leon 6 år. För 6 fantastiska år sedan föddes vårt pyttelilla mirakel nästan 2 månader för tidigt. Mindre och lättare än en mjölpåse och det vackraste barn jag någonsin vilat mina barnlängtande ögon på. Korpsvarta ögon och fjunigt långt hår och revben som syntes varje gång han vevade frenetiskt med sina armar. Och jag fick min allra första riktiga bästa vän ♥

Och vilken kille han växt upp till; stolt och trygg, genomgod, omtänksam och klok. Vår älskade, fantastiska underbara pojke – som du förgyller vårt liv med dina finurliga underfundigheter, varma kramar och sprudlande skratt.

Älskar dig genom alla tiders månvarv!

image

image

image


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

3 kommentarer till “6 år av outsäglig glädje”

 1. Hej Malin!

  Nu var det väldigt längesen jag skrev här. Jag brukade läsa din blogg regelbundet i flera år men gled ifrån den tyvärr. Har hittat tillbaka nu via er facebooksida. Minns att vi även har talats vid under ett par tillfällen. 🙂
  Jag kom ihåg när Leon föddes. 🙂 Stort grattis till honom och ha en mysig dag med familjen!

 2. Linda: Hej – och välkommen tillbaka! 🙂 När har vi talats vid?

  Tack snälla, vi hade det supermysigt ♥

 3. Hej igen!

  Vet inte varför jag inte har sett kommentaren och chansen att du ska se mitt svar nu är nog ganska liten.
  Jag vill minnas att man kunde adda din mejladress på msn och det är där vi har talats vid ett par gånger, lite snabbt.
  Jag var nog bara 19 år då och nu fyller jag snart 26. 😀 Så visst var det ett tag sen. Men jag minns väldigt tydligt när Leon föddes och även när Luna föddes.
  Hoppas vi kanske kan höras av någon mer gång, är väldigt imponerad av jobbet du gör. Är det någon på gång igen med bloggen eller är det ”bara” Instagram som gäller numer? 🙂

  Kram
  Linda