Hej och hå – pärla på!

image

image

image

Just nu har jag fullt upp med flera ordrar av skyddsängelkanaliseringar. Otroligt roligt att jag lyckats göra mig ett jobb som är så varierande och som ger mig lika mycket varje gång samtidigt som det faktiskt ger en inkomst. Jag verkligen älskar mitt jobb och är så tacksam!

Ovan syns senaste ordern av pärlor av bl.a kyanit och labradorit. Kraften i vårt vardagsrum nu går att ta på!

För er som undrar över dessa populära änglar så funkar det som så; genom djup meditation använder jag min intuition och kanaliserar fram varje kunds personliga skyddsängel. Denna tillverkas sedan i metalltråd och ges ett unikt och charmigt utseende med t.ex kristaller eller hår.
Allt jag får till mig om ängeln textas sedan ner för hand på ett vackert papper och bifogas med ängeln som kommer med post. Frakt ingår.

Det är en perfekt present att ge bort till någon man håller extra kär och är fin att hänga i exempelvis ett fönster man ofta befinner sig nära. Tack vare nylonlinan jag fäster i huvudet ser det ut som om ängeln svävar fritt!

Då varje ängel är unik och tillverkas efter den person den ska skydda så kan änglarna se olika ut. Alla är dock snarlika men har personligt intuitivt utvalda kristaller. Pris 500 :-/ängel. Beställ genom att klicka här!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: