Orgonpyramid

image

image

image

image

image

För ett par månader sedan klickade jag hem en orgonpyramid från nätet. Pyramider i sig som form är ju kända för att kunna öka energier samt rena och förbättra dem och i en orgonpyramid har man krossat kristaller som man tillsammans med spiraler (oftast koppar eller silver) och andra föremål smälter in k resin. Vid denna upphettning sägs kristallernas förmågor optimeras och förstärkas och det blir en tredubbel effekt då både pyramidformen och spiralen gör sitt för att driva på det ytterligare.

Min står i vårt sovrum och jag tycker mig känna att energierna förstärkts och blivit ‘upp-boostade’. Lite som att nåt skiljt agnarna från vetet rent energimässigt liksom. Jag mediterar gärna med den alldeles i närheten och den lilla som följde med som gåva står på vardagsrumsbordet. Det är lätt att rena dem med healing eller genom salvia-smudge.


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Orgonpyramid”

 1. Hej Malin!
  Tack för din fina blogg!
  När jag läser vad du skrivit om orgonpyramiden vill jag så gärna ha en…
  Var har du köpt den? Pris?

  Varma hälsningar Agneta

 2. Agneta: Jag köpte den på etsy.com (sök ‘orgone pyramide’ från en användare som heter Art that works. Ca. 400 :- betalade jag. Kramalin

 3. Tack fina Malin!
  Hoppas det finns en där till mig med…

  Kram! Agneta

 4. Agneta: Det gör det garanterat! 👍