Apropå korpar

image

image

image

Sedan länge tillbaka har jag ju en korpklo och en vinge från en korp från en kvinna här i Sverige som jobbar ‘crueltyfree’, dvs. att inga djur dödas eller kommer till skada utan man använder djur som dött en naturlig död eller t.ex blivit påkörda.
Jag har också en fjäder som en korp tappade över Lyckobacken då han flög förbi och vi var ute. Otroligt magiskt!

På Etsy när jag slösurfade runt och hade sökt på just ‘ravens’ så dök denna skalle upp. Från ett par som bor i de skottska högländerna och hade varit på en av sina dagliga naturpromenader och hittat ett helt korpskelett. Intakt. De tog reda på hur man rengör dem på riktigt vis och tog sedan rätt på den. Deras granne hjälpte de lägga ut delarna till försäljning och jag hade sån tur att jag lyckades köpa korpskallen 5 min. efter att de lagt ut den! Nu är den hemma på Lyckobacken uppe på mitt loft som en väldigt kraftfull talisman.

Visst är den vacker???


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Apropå korpar”

  1. Yes, let the magic happen! Jag vill bara suga i mig allt magiskt just nu, och vad fint att du lyckades få till dig denna :).

  2. Sara: Ja, det känns fint. Du har ju verkligen påbörjat nåt spännande du med! 💕