Mina korpar och jag

image

Det är ju knappast någon nyhet vid det här laget att jag älskar korpar, eller hur?

Skeletos är en smyckestillverkare i Berlin som består av Mika och hans sambo Rose. I rätt många år har de tillverkat de mest högkvalitativa avgjutningar i smyckesform av djurskelett, främst fåglar men också möss, fladdermöss, grodor och ödlor.
Jag hittade dem tack vare att de gör många korpsmycken varav jag har flera stycken. Nu har Mika lyckats gjuta av en autentisk korpskalle i naturlig storlek i äkta silver. Den är över 9 cm. lång och väger över 100 gr. Jag kunde inte motså den – hur skulle jag kunna?

Väl hemma har jag burit den dygnet runt och älskar den kraft och styrka som finns manifesterat i den. Här syns den tillsammans med min riktiga korpskalle från Skottland och som ni ser är det en stooor skalle jag bär runt min hals!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

..