Tanka kraft

image

image

image

För mig är det oerhört viktigt att få, eller snarare ge mig, stunder under dygnet då jag kan få gå in i mig själv och tanka kraft. Genom andningsövningar, meditation eller kristallhealing. Jag försöker leva i konstant medveten närvaro men eftersom inte samhället i övrigt gör det så…ja, då behövs påfyllning!

Som här under en kickoff-helg på hotell Hallstaberget med makens firma. Många andra gick och relaxade men jag tog mig ut i naturen upp på ett berg. Längs stugen upp fann jag en kraftfullt laddad sten som likdom bara talade. Med den i näven kom jag sedan fram till en plats med helt otrolig utsikt över hela Sollefteå och älven. Här satt jag sedan en lång stund och andades och samlade mig. Tankade ny kraft och energi.

Stenen? Den fick såklart följa med hem!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: