Vad som skulle ha vart 80 år

image

Så var den här. Mormors 80-årsdag som hon inte får fira här ibland oss. Det gör lite ondare för varje dag som går. Det är som om det är nu först det verkligen börjar gå upp för mig att hon inte längre finns. Här hos mig. Hos oss. Eftersom mormor var sjuk jämt så var hon ofta inlagd på sjukhus och pga. infektionskänslighet fick vi ibland inte hälsa på. Vilket gjorde att man var rätt van att inte ses på rätt långa perioder ibland. Men nu är det den längsta period jag någonsin varit utan min älskade mormor och nu känns det. Det gör så ont så ont…


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Vad som skulle ha vart 80 år”

  1. Känner precis som du – fint skrivet, saknar så att prata med henne. Det känns som om det är massor som jag inte vet eller kan – om henne som liten och gammalt tillbaka, och nu finns det ingen att fråga heller

  2. mamma: Jag vet…😭

  3. Precis så kände jag med när min mamma gick vidare…det ökade och ökade innan det vände igen. ”Folk” sa att det skulle bli bättre efter begravningen, men det blev det inte, det tog längre tid än så. Kramar till er!

  4. Annica: Stor kram – och TACK! :'(💔