Galen av lycka

Varför är det så? Att folk blir så galna på lycka och andra människors orsak till det?

Jag har bloggat under så många år, både som proffsbloggare och mer intimt, som nu, och av allt jag skrivit om under alla år – vi snackar över 10 000 inlägg sammanlagt – så har inget provocerat läsare så mycket som då jag skriver om lycka. Speciellt de gånger jag är lycklig över någon synbar anledning. Inget har gett så elaka och sura bitterkommentarer som detta och det är så beklämmande. Okej om nu alla inte funnit sin egna lycka, men då vi kommit till den punkt att man missunnar andra den undrar jag verkligen vart samhället är på väg?

(null)


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Galen av lycka”

  1. Visst är det konstigt? Det är ju bättre att glädjas åt andras lycka för då får man mera tillbaka själv 🙂

  2. Annica: Precis! 😀