Hälsa är ett val

IMG_0648.JPG

1 januari i år påbörjade jag min sista resa i kamp mot övervikten. Ja, den ‘sista’ för nu finns det ingen återvändo. Nu måste det bli bra för denna gång är det annorlunda, nu gör jag det inte för att må bra utan för att jag redan mår bra…jag har ännu fantastiska värden och är i oväntat god fysik trots övervikt och då livet ändå varit så schysst mot mig att det ändå låtit mig må bra trots att jag inte behandlat mig själv alltför väl är det dags att åtgälda det.

Jag kör ett strikt år utan socker, kolhydrater och gluten med elologisk, ren och fullfet kost. Jag tränar minst 1 men oftast 2,5 timme/dag och har nu gått ner 15 kg. sen första januari. Det gör mig stolt, glad och lättad men jag känner mig också överygad om att jag vet vad jag gör och att jag hör det på vad som för mig är rätt sätt!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Hälsa är ett val”

  1. Önskar dig lycka och välmående Malin!
    Det är du verkligen värd.
    Du delar med dig av så mycket fint. Och du behövs i universum…
    Agneta

  2. Agneta: Tack snälla du, som det värmer! 😍