Att se magi i allt

IMG_0663.JPG

Då jag fyllde 30 fick jag en emaljtavla av min familj där det stod

‘Enjoy the little things in life, for one day You’ll look back and realize they were the big things.’

Den har hängt i vårt kök sedan dess för att påminna om att det är i det enkla och vardagliga som livet faktiskt sker. Här och nu! Vi går inte och bara längtar efter helgen eller semestern, jag skulle vilja påstå att vi i vår familj är proffs på att sätta guldkant på vardagen. Det är ju vardagen som måste fungera och kännas trivsam eftersom största delen av vårt liv består just av det.

Så stanna upp, ta några djupa andetag och var i nuet. Se över vad som kan behöva ändras för att livet ska kännas komplett och beta sedan av det punkt efter punkt. Vi är alltid de val vi gör och vad vi väljer är avgörande för vårt välmående. Inse att något så enkelt som en regndroppe på en grankvist kan vara det redskap du behöver för att känna total medveten närvaro, mindfulness, här och nu.

‘Those who don’t believe in magic will never see it…’


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Att se magi i allt”

  1. Härligt!!! Jag vill oxå bli proffs på att njuta av vardagen.

    Ha en underbar dag kram

  2. Marita: Stor kram fina du! ❤❤❤