Fri

  

Det var i ärlighetens namn länge sedan nu.

Ja, sen jag lät någon annans åsikt om mig faktiskt påverka mig negativt. Så länge det inte handlar om att jag tappar omdömet, släpper ödmjukheten eller sårar någon så slår jag numer dövörat till om någon drar igång en föreläsning om hur jag kommer att ångra alla mina tatueringar då jag blir gammal eller att det är okvinnligt att vara utan hår. Jag känner mig trygg, stark och vacker över hur jag valt att se ut och inget ger mig mer glädje eller livskraft än att följa mitt hjärta och att få leva mitt liv fullt ut.
Jag är också ohyggligt stolt över att jag valt att så öppet och ärligt bejaka min andlighet och att jag tom. numer försörjer mig på det.

Livet blir fint då man gör det till sitt. Det blir så äkta att det blir svårt för andra att klanka ner på det och lägga sig i. Ser man att någon är 110 % trygg och säker i det de gör finns liksom inget de kan peta runt i.

Och vet ni, i takt med att jag bryr mig mindre kommer kommentarerna allt mer sällan. 😉


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Fri”

  1. Tänk att det alltid ska finnas folk som tycker och tänker en massa om andra (tur att dem själva är felfria!). Du är en fantastisk människa, med massor av kreativitet och företagsamhet, och du är en väldigt fin mamma till dina barn. Vad någon annan säger är bara trams, baserat på avundsjuka! Kramar från judebyskogen

  2. Kerstin: Tack fina du för de peppande orden! De värmer gott! ❤❤❤ Många kramar tillbaka!

  3. Så fint och stärkande inlägg!

  4. Mary Sane: Tack rara du 😀