Illusionen: En personlig resa mot andligt uppvaknande

Nu är det äntligen officiellt; en av mina bästa vänner (och Lunas fadder) har skrivit en bok om sin resa mot andligt uppvaknande. En fantastisk bok dessutom! En bok som är så bra att den bästa andliga bokhandeln som finns vill sälja den!

Lördagen 27 juni kommer Vattumannen att hålla en boksignering med Magnus mellan kl. 13.00 – 14.30. Inträdet är självklart gratis och då vi ‘turligt’ nog (tack Universum!) är på semester i Stockholm då kommer vi självklart att vara där! Så kom och få ett smakprov på Magnus’ fascinerande historier, få ett ex. (eller två! ;)) av hans bok signerat och säg hej till mig, Johan och barnen.

Så här skriver Vattumannen om eventet;

”2014 valde han att lämna sin yrkesbana som lärare och rektor för att i stället gå ut och berätta om sina omvälvande spirituella upplevelser.

I sitt livslånga sökande efter svar har författaren utforskat platser de flesta av oss aldrig vågat besöka genom att kasta sig in i det okända. Det han berättar skakar om både samhället och våra mest fundamentala föreställningar om verkligheten, och avslöjar en brygga mellan den andliga och fysiska världen.

Med kunskaper inhämtade från egna spirituella upplevelser och från andliga studier förklarar han vad medvetande är för något, hur vi bör leva våra liv, var vi kommer ifrån och vart vi är på väg. Framförallt visar han att du inte behöver tro på någon ideologi. Du kan själv förstå och uppleva livsmysteriets lösning.

Missa inte chansen att ta del av denna fascinerande historia.”

Visst ses vi? 😀

Boken kommer också att säljas på både Adlibris och Bokus. 👍


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Illusionen: En personlig resa mot andligt uppvaknande”

  1. Men å så spännande, den boken vill jag köpa. Går den att få tag på nu? Hade jag varit i sthlm skulle jag kommit inom och sagt Hej!

  2. min tekopp: Du kan köpa via Magnus. Annars måste du vänta tills 27/6 och köpa via Vattumannens webbutik eller i den fysiska butiken. Köper du via Magnus så får du den signerad för 150:- inkl. frakt. Maila magnus.ahlberg@maldorma.com om du är intresserad. ☺

  3. Å så spännande, då ska jag försöka åka in till stan och lyssna så kanske vi ses.
    Kram

  4. Marita: Det vore kul! ❤❤❤ Kraaam!

  5. Tack för de fina orden! Jättekul att ni är nere och kan komma på boksläppet!

    Kan tillägga att boken kommer att kunna köpas på t.ex. Adlibris och Bokus också. 🙂

  6. Magnus Ahlberg: Ja, det ser vi oerhört mycket fram emot! 💗