Behandlingar/tjänster

Nedan finns utförlig info och aktuell prislista över mina aktuella behandlingar. Jag jobbar som andlig och intuitiv ljusarbetare och healer så det enda jag får till mig och ber om från andevärlden är positiva saker. Jag förmedlar aldrig negativa budskap, dödsbud eller påbud om allvarliga sjukdomar helt enkelt för att jag aldrig får till mig det om mina klienter.
Min intention är att ni kunder ska känna er lugna, positivt laddade och förväntansfulla efter en session eller behandling hos mig!

SJÄLSLIG 2.0

I denna härliga kombo blandar vi det bästa av allt i en två timmar lång behandling! Vi inleder med ett 60 min. långt vägledande, guidande samtal där du erhåller samma behandling som vid INTUITIV GUIDNING nedan. Sedan väntar 30 min. härlig andlig healing enligt info längre ner innan vi avslutar med ett återkopplande samtal under tiden vi fikar tillsammans.

Denna kan endast utföras på plats i min lokal.
995 kr. Egentligt värde 1495 kr.
BOKA TID genom att klicka här!

INTUITIV GUIDNING

Intuitiv guidning är en bra session för de som önskar bena ut speciella händelser, frågor eller delar av sitt liv. Färre saker är i fokus och jag lägger mer tid på just bara dem – inte saker generellt. Inget krävs av klienten mer än att jag behöver bli medveten om problemet/en, endera övergripande eller utbenat i specifika frågor. Det som skiljer en guidning från att bli spådd är att jag går ännu mer på känsla och är i mer kontakt med mitt inre då jag utför guidningen. Intuitionen är ALLTID det främsta verktyget! Ibland används kort och kristaller även vid guidning, det beror helt på vad intuitionen säger mig.

image

Johanna skriver om sin guidning; ‘Det var lite av en chock att läsa och bli påmind om det som jag har tänkt och berört så många gånger i mig själv, att få saker och ting bekräftat av Malin. Hon träffade rätt och ibland brutalt. Inget lull lull om fint framtida hus och bra jobb, mer raka och direkta besked. För mig är intuitiv guidning ett sätt att titta inåt och framåt och Malin hittade rätt direkt.’

600 kr/distanssession, 650 kr/session i lokal inkl. återkopplande samtal över en kopp thé i lokalen. BOKA TID genom att klicka här!

 

REGRESSION/TIDIGARE LIV

Denna tjänst är till för alla som söker svar på varför vissa händelser, personer eller relationer i detta liv egentligen existerar? Genom regression får kunden en tillbakablick i tre av sina tidigare liv som för tillfället spelar roll för det liv vi lever här och det vi står inför just nu.
Jag ger utförliga återblickar och förklarar vad som kan vara viktigt att ha i åtanke och dra lärdom av till detta liv.

image

750 :-/session Då ingår tre liv. BOKA TID genom att klicka här!

 

ANDLIG HEALING

– Denna healingform skiljer sig från mer ordinär, västerländsk då healern i denna tar hjälp av sitt andliga team för att få veta vad klienten behöver och mer fungerar som en kanal för den helande förmågan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form. Jag får information om personen under dessa sessioner som jag sedan delger till kunden.

Vid distanshealing kommer vi överens om ett klockslag och datum då du lägger dig skönt tillrätta på en plats som känns trygg och bekväm för dig och gör det mysigt med t.ex en pläd, varma sockor, tända ljus och avslappnande musik innan jag sänder healingen från mitt hem Lyckobacken. Efter avslutad behandling skriver jag ner allt jag fick till mig och dessa anteckningar mailar jag sedan till kunden.

Kommer du istället till mig i min lokal så ligger du skönt på min behandlingsbänk under mjuka filtar. Vid fysisk behandling varierar tillvägagångssättet och ibland är det handpåläggning, ibland healas auran och ibland både och. Även andra redskap som till exempel soundhealing, kristaller och rökelser används om det känns bekvämt för kunden.

image

Mikaela skriver om sin healing; ‘Tack Malin! Allt stämde! Fantastiskt! Jag kunde se dig och känna av dig och märkte verkligen hur du jobbade febrilt med hjärtat! Tack!!! Kan jag fortsätta att gå på behandling hos dig? Jag har tagit till mig alla dina råd och kommer att följa dem!’

650 kr/distansbehandling eller boka och betala för två behandlingar direkt för 1050 :- för båda.
750 kr/behandling i lokalen eller boka och betala för två behandlingar direkt för 1250 :- för båda.
BOKA TID genom att klicka här!

 

LÄR KÄNNA;

– DIN SKYDDSÄNGEL/GUIDE

Genom djup meditation använder jag min intuition och kanaliserar fram just din personliga skyddsängel eller guide. Det som kommer till mig skriver jag ner och mailar till dig så att du kan lära känna din skyddsängel eller guide och hur ni kan jobba tillsammans!

– DITT KRAFTDJUR

Denna tjänst lämpar sig för alla som är nyfikna på vad djuren och naturen vill och kan förmedla för kunskap till oss. Jag får genom intuitionen under meditation till mig vilket kraftdjur, totem, som är ditt just nu och vad det bär för förmågor och egenskaper och vad det vill säga dig. Dessa lärdomar skriver jag sedan ner och skickar till dig via mail så att du kan nyttja dem både i vardagen men också i din andliga utveckling.

image

250 :-/ängel/guide/djur. BOKA TID genom att klicka här!

 

GUIDADE MEDITATIONER

– Säljs via mail för en engångssumma som ljudfil i mp3-format på ca. 15 – 45 min. beroende på meditation.

Välj mellan;

– ‘Skogens guide’

image

Karin skriver om sin meditation; ‘Tack Malin för en alldeles underbar meditation! Det är lätt att följa din röst, som jag tycker mycket om, och jag får en behaglig meditationsstund varje gång jag använder din meditation. Kommer absolut att köpa flera!’

150 kr/meditation. KÖP genom att klicka här!

 

Jag har självfallet full tystnadsplikt och för inga journaler. Kom ihåg att det arbete jag utför/tjänster jag tillhandahåller endast kan ses som en komplementär metod och att det alltid är bäst att konsultera fackmannamässig vård vid behov.

..