Kurser/workshops

Förutom nedanstående planeras även bl.a för en vägledd meditationskurs à 6 tillfällen där vi också går igenom olika meditationstekniker.
Jag jobbar också på en kurs i att affirmera och påverka sina tankar samt en andlig distanskurs som släpps framöver där vi lär oss mer om kristaller, meditation, andningstekniker, andligt team och skyddsänglar.
På sikt kommer också inspirerande andliga kvällar att kunna anordnas – alla med blandat utbud.
Mer info om allt detta kommer löpande.

Min intention med dessa tillfällen är att det ska vara en helhetsupplevelse för både kropp, själ, tanke och gom. Jag kommer att förena andlighet med skratt och skoj men också allvar och djup. Jag bjuder på mig själv, den resa jag gjort för att komma hit där jag är idag samt något gott att inmundiga vid alla tillfällen. Självklart finns möjlighet att ställa frågot om vad som helst i samband med dessa träffar.

Minimum antal deltagare för att varje tillfälle ska bli av är minst 5 st./gång. Då varje tillfälle nått minst önskat antal med deltagare mailar jag ut faktura + övrig info.

KURSER

ANDLIG INTRODUKTION MED MALIN

Denna trivsamma inspirations- och introduktionskväll håller vi hemma hos någon av er! Bjud in kompisarna, grannarna eller familjen hem till dig och baka nå’t gott så kommer jag med mina andar, spåkort och kristaller dit ni önskar.
Kvällen inleds med att jag berättar om vad jag gör och om min resa dit jag är idag. Sedan går vi laget runt och drar kort och pratar kring det samt att jag känner in andar/ev. anhöriga/skyddsänglar/guider/kraftdjur hos varje deltagare. Under tiden samtalar vi kring det som framkommer och runt de frågor ni har. Vi avslutar med lite gemensam meditation där jag också går runt och ger healing till de medverkande.

Pris 450 :-/pers. Tillägg på 18 :-/mil i reseersättning samt 100 :-/halvtimme i transportkostnad tillkommer per tillfälle. Är man minsta antalet deltagare (minst 5 st.) blir detta alltså avsevärt billigare än att boka en ensam session med mig som kostar från 500 kr.

BOKA genom att klicka här!

Har du en idé om något du skulle vilja genomföra med kompisgänget, på möhippan, vid 50-årsfirandet, kollegorna på jobbet eller ‘syjuntan’?
Kontakta mig via Kontaktformuläret så skrädsarsyr vi tillsammans ett paket för just er!

Varmt välkommen till en spännande resa i ditt inre!

image

image

image

..