Ingenting är omöjligt och ingen är gladare än jag!

Fantastiska, duktiga, kreativa och inspirerande Clara, min underbara Clara, gör det igen!

Hennes glatt uppiggande radioprogram Pikant som sänts i lokal P4 för Sveriges Radio Västerbotten uppgraderas till Husmorsskolan och sänds från och med årsskiftet i rikstäckande P1. Måndagar 10.03 med repris lördagar 12.05. En alldeles underbar tid och perfekt för mig som alltid har radion på men som varit dålig på att lyssna ikapp Pikant på webben eftersom jag inte kan ratta in den i radion. Dessutom blir programmet dubbelt så långt vilket ger ännu fler tips, pysselidéer och husmorstips!

(Fotograf Alexandra Ellis.)

Detta blir toppen så in i Norden och vi önskar all lycka till! Måndagen 24 januari smäller det!


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Ingenting är omöjligt och ingen är gladare än jag!”

  1. Låter jätte roligt, hoppas jag kommer ihåg att lyssna också 🙂

  2. Caroline: Jag får väl påminna dig! 😉