Sobea – So Bea, so Malin

Fina Maria på Little Bloom har fått in en massa fina vårnyheter och något jag verkligen fallit totalt för är de vackra velourkläderna från Sobea!

Sobea startades 20 av Beatrice ‘Bea’ Sjöberg, äkta häft till Postkod-Rickard, då hon som nybliven mamma insåg att det inte är lätt att uppbringa sköna bekväma kläder som tillåter till både mys och bus och underlättar vid både graviditet och eventuell amning men som man ändå kan känna sig fin och ‘klädd’ i.

(Bild lånad härifrån.)

Sedan 19 års ålder har Beatrice skapat och designat i egen ateljé och brud- och aftonklänningar har i många år varit hennes signum. Då hon startade Sobea och lade upp webbshopen såldes den populära yogabyxan i över 5 000 ex på endast 2 år!

(Bilder lånade härifrån.)

Jag gillar den mjuka mudden i midjan som inte håller åt om vare sig bebismagar eller andra. Den ger inga sammandragningar den inte! 😀

Denna rosa yogadress i velour som Maria säljer skulle mer än gärna få värma mig både på BB och efteråt då man vill känna sig skön, bekväm och amningsvänlig även om man får gäster på besök!

(Bilder lånade härifrån.)

Beatrice använder ekologisk bomull i alla sina plagg då hennes önskan är att bärarna, förutom att känna sig bekväma och vackra, ska ägna vår natur och planet en extra tanke. Det är nämligen so Bea!

På deras blogg kan man ta del av de senaste produktnyheterna och tipsen, missa inte den!

 


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

6 kommentarer till “Sobea – So Bea, so Malin”

  1. Myys! Det är bra med sådär långa muddar nertill också, då behöver man inte störa sig på att byxorna hasar efer och att man trampar på dem hela tiden…

  2. Ellinor: Precis! 😀

  3. Men tusen tack för tipset!! 😀

  4. Lisa: Varsågod! Visst är de underbara? 🙂

  5. Åh, vad sköna de ser ut! Underbara är bara förnamnet!

  6. Vera: Visst är det? Ser så himla mjuka ut! 😀