Sexy mama?

Det alldeles nystartade företaget Ecolyxica som satsar på vackra, ekologiska underkläder skickade en tidig födelsedagspresent i veckan!

De är av märket Aniélina och det finns både amnings-BHar och tangatrosor med och utan spets hos Ecolyxica.

Då jag såg BHn på nära håll blev jag skeptisk till hur den skulle passa någon med så stor byst (E eller F-kupa) som jag har, men jag är förvånad över hur bra den satt!

BHn har en enkel knäppning som fäller ner kupan med en hand och något jag verkligen gillar är att det finns hela 5 st. lägen i knäppningen i ryggen! Bra, eftersom vikten kan pendla både under och efter en graviditet.

De har dubbelsydda kupor för att vara stadiga och ge snygg kontur till bysten. Trots min tunga byst håller kuporna uppe dem på ett stöttande sätt. Inga hårda byglar stör de känsliga mjölkgångarna eller skaver under bysten och BHn är helt mjuk. Axelbanden är justerbara och elastiska för bästa komfort och de går dessutom att lägga i kors över ryggen om man önskar ännu mera stöd för bysten.

Trosorna är i samma tyg med samma vackra spetsdetaljer

och ett reglerbart band/resår i midjan som gör att de är onesize. Hur hållbart är inte det? 🙂

Ni får inga bilder på mig iklädd underkläderna då jag inte är tillräckligt bekväm för det men kanske kommer en glimt då och då. Men en utförlig recension kommer så fort jag hunnit bo in mig i dem ett tag.

På återseende med andra ord!

Ecolyxica har fler vackra, mer speciella underkläder för gravida och ammande, samt ‘vanliga’ ekologiska så kolla in! 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

5 kommentarer till “Sexy mama?”

  1. De såg ju jättefina ut – coolt att kombinera snyggheten med eko och hållbarhets-tänket!

  2. Ellinor: Ja, jag gillar det! De jag har sett hittills har alltid varit antingen eller.

  3. Vad kul med Ekounderkläder som är snygga. En ovanlig kombination.

  4. De var verkligen jättefina. Dock var det också den dyraste bh jag sett, så det lär nog dröja innan något liknande hamnar i min garderob.

  5. Sofia Pekkari: Jag som har så stor byst har aldrig kunnat ha BHs från lågbudgetkedjorna så jag har alltid fått köpa i exklusiva underklädersbutiker och där ligger BHs på precis dessa priser så jag vart snarare glad över att de ‘endast’ kostade som en ‘vanlig’ (för mig) BH. Tänk så olika det kan vara beroende på vad man har för referenser. 🙂