Tävla med Ekokul

Nu kör vi ännu en tävling tycker jag och i potten denna gång finns 300 :- i presentkort hos världens bästa Ekokul! Nu har ni chans på en riktigt bra grundplåt till julklapparna med andra ord. 🙂 Jag har själv köpt barnens julklappar där även i år men de kommer i ett annat inlägg.

För att vara med och tävla vill vi att ni svarar på frågan; Vad saknar du i Ekokuls babysortiment? Kolla in både kategorierna Babyartiklar och Babyleksaker och fundera på vad du vill se och skriv sedan det här. Självfallet går det bra att komma med fler förslag än ett, nu har ni ju världens chans att påverka så nyttja den och passa på!

Denna aktvitetskub har jag efterlyst så jag är så glad att de nu har de! En sådan är på väg hem till Luna och Lyckobacken, dock kommer den med Rudolf & co. på julafton! 😉

På måndagmorgon kommer en vinnare att framlottas så tills dess är det bara att tävla på!

Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!

 


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

30 kommentarer till “Tävla med Ekokul”

 1. Klart man vill vara med! Har tänkt beställa lite julklappar därifrån faktiskt! Kan nog inte säga att jag saknar hemskt mycket.. men kanske någon bok med ekotips för bebisar? eller recept på fingermat? Sen hittade jag inga lakan och inga filtar t.ex. Franck & Fischer har också fina bebisgrejer! Håller tummarna nu!

 2. Jag vill gärna vara med och tävla. Jag tycker det vore kul om de kunde ta in kleen kanteens flaskor, och så badleksaker! E älskar badankorna på babysimmet, men ska vi köpa hem så vill jag att det ska vara av bra plast.

 3. Hej!

  Jag vill självklart vara med och tävla =)
  Jag saknar en ekologisk sångpåse, med lite fina djur och dockor och saker som man kan plocka upp och sjunga om, då bebisar brukar älska all form av musiklek, sång och ramsor!

 4. Jag vill gärna vara med och tävla. Jag tänkte att som andra hemsidor har,men inte ekokul är en välkomen hem box för nyfödda som innehåller dreggisar, gosedjur, snuttefilt, vanlig filt, bitring, skallra och napp eller nåt sånt. Det skulle vara ett komplement till den boxen som de redan har men utan flaskor till de som väljer att amma. Jag skulle gärna köpa nåt sånt i framtiden eftersom då får man ett startkit av saker man kan behöva. Det finns möjlighet att göra olika varianter som kan vara en box med sång, ramsor och musiklekar eller med leksaker som man kan gå med mm. Saknar kramdjur av svenskt ursprung dvs. älg, ren men även andra djur som lo, ko (kanske en fjällko 🙂 )

 5. Jag är gärna med och tävlar.
  Ekokuls utbud har verkligen blivit stort och jag tycker väl inte att bebisar kan sakna så särskilt mycket därifrån:)
  Jag skulle dock uppskatta mer textila saker, filtar, lakan och tygleksaker.
  Allt gott!

 6. Jag tycker ekokul har ett brett och bra utbud, men för att utöka babysortimentet kanske tygblöjor och någon bärsele vore ett lyckat tillskott. Jag är gärna med och tävlar!

 7. Hej!
  Vill gärna vara med och tävla, jag tycker art det saknas färg på leksakerna, men klara färger på både träsaker och textil. Sen skulle det vara kul med badleksaker!

 8. hej

  Nu är mina barn stora så jag behöver inga bebissaker men det jag skulle sakna (om jag hade en bebis) skulle vara fler sorters knopp-pussel, ett babygym och ev en aktivitetsplatta att pillra på.

 9. Jag är just nu på jakt efter en leksak till lilla A med en spegel på. På vår bvc har de ”rullspeglar” som är både bra och uppskattade, men skulle hellre köpa det eko. En mjuk bok ligger också på önskelistan, en i tyg alltså. Än så länge ska ju allt in i munnen… Rolig tävling!

 10. Hej!
  Vi väntar barn i december och är på jakt efter ett mjukisdjur med speldosa. Skulle vara trevligt om det fanns sådana i ekologiska material hos ekokul.

 11. Jag älskar Ekokul och tycker inte att det saknas så mycket – sortimentet har verkligen blivit stort nu! Men om jag ska försöka komma på något som jag saknar så är det ekologiska tvättlappar, skötunderlägg och badleksaker.

 12. ekokul har verkligen mycket, men jag skulle gärna se att de hade filtar.

 13. hej
  jag är gärna med och tävlar.
  Ekokul tycker jag är mycker bredd på barns saker,men skulle gärna se fram mot tygleksaker och ekoblöjor,filmen osv.

 14. Jag tävlar gärna 🙂
  Jag skulle vilja de ett alternativ på de traditionella babygymmen. Det var en väldigt omtyckt leksak och vi har även använt alla delar/leksaker som satt fast i gymmet, det hade varit fint om det var tillverkat i trä med speglar och skallror!

 15. Gillar Ekokul, har en hel del grejer därifrån, både sånt som våra småtjejer har fått i present + det som jag skaffat själv.
  Jag saknar dock badleksaker som är utan en massa gifter. Min badälskande dotter plaskar mer än gärna i badkaret, men vill ju inte att hon ska leka med badleksaker som är fyllda med ftalater o andra hormonstörande ämnen. Tack för trevlig blogg!

 16. Å vilken vinst, skulle bli otroligt glad om jag vann! Jag saknar en sån där som babyn kan ligga på i en badbalja så man inte behöver hålla dem under nacken under badet, badstöd kanske de kallas.. Kan tänka mig att många av dessa som finns på marknaden nu utsöndrar massa skit i badvattnet – vore bra med en ekovariant så bebisarna får plaska i rent vatten =)

  Håller tummarna för vinst =)
  //Annelie

 17. Badleksaker och böcker. Det tycker jag är svårt att hitta i bra material överallt.

 18. De har verkligen mycket bra på Ekokul, känner jag skulle vilja köpa stora delar av sortimentet av babyartiklar och några babyleksaker. Jag skulle gärna se att de hade fler barnvagnshängen, som flera andra skrivit ”babygym”, badbalja, fler babyhanddukar, filtar och sängkläder.

  /Frida

 19. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla jag gillar verkligen ekokul men en sak jag gärna skulle vilja se hos dem är sängkläder och spjälskydd =)

 20. Dem har så mycket fint!! Jag tycker att dem ska ha fler dregglisar och haklappar. Jag tycker att dem borde ha bebisfiltar också.

 21. Jag saknar ett bra och roligt babygym och en babysitter. För det är 2 varor som man har så länge och så roligt med.

 22. Jag skulle vilja se en skötbädd/skötbordsunderlägg i något miljövänligt material eller ett fodral till skötbädden i ekologisk textil. Om jag fick en bebis till skulle jag köpa det direkt på Ekokul, om det fanns!

 23. Klart jag vill vara med och tävla!
  Det jag saknar är en lära-gå-vagn. Annars tycker jag mycket om era leksaker

 24. Jag saknar bärsjalar och bärselar – det är något vi använt massor med alla våra barn!

  Leksaker tycker jag att det finns tillräckligt av 🙂

  Vore superkul att vinna 🙂 har många som ska ha julklappar och inga pengar att köpa julklappar för!

 25. Hej!

  Kul tävling! Jag saknar ett barnvagnshänge som är lite minde och som sträcker sig över hela suffletten. T.ex. ett sånt där man kan skriva barnets namn med mjuka bokstäver eller dyl. Kul att kunna plocka ihop själv.

 26. Jag skulle gärna se att sortimentet utökades med hygienprodukter. Babyolja, rumpsalva, bubbelbad för de lite äldre barnen,, schampo, tvål osv för både baby och ammande mammor. Och, som många andra skriver, textilier. Pyamas, haklapp, tja det mesta stoppas ju i munnen och hade varit härligt on det var giftfritt.

 27. Spännande med tävling!
  Här hade en plocka i, plocka ur leksak varit mycket populär. En liten hink eller påse med tex trädjur eller likande som barnet kan plocka i och ur.

 28. Hej!

  Jag saknar tygböcker för de minsta, känns inte jättebra när han sitter och tuggar o biter på en bok där man inte vet vad som använts i tillverkningen. Även ett babygym hade varit en god ideé!

 29. Som mamma är man rädd att barnen ska få i sig farliga ämnen när de äter och dricker. speciellt när de använder redskap av plast. En plastflaska är dock i det närmaste oersättlig när det gäller utflykter etc. Därför söker jag en vattenflaska (ej nappflaska) som barnen kan dricka ur och jag som förälder kan låta dem göra det med gott samvete. En flaska som är helt giftfri och gärna spillfri också. Efter mycket eftersökning har jag nu funnit en flaska som motsvarar dessa kriterier. Den heter ConTigo och den skulle jag mer än gärna se i ert sortiment. En annan sak som jag saknar är kramdjur fyllda med tex vete, som man kan stoppa in i micron och värma. Det blir en trygg kompis när mardrömmarna smyger sig på eller när en liten mage kniper.

 30. Nåt jag verkligen saknar är bitvänliga böcker för det minsta. Det vore toppen om det kunde ingå i sortimentet. Och sen saknar jag ecovänliga versioner av ”kända” gosedjur såsom Nalle Puh, Ior, Bamse med flera 🙂 Har iaf för mig att spöket Laban finns i en sån variant.. Hmm eller var det någon annan figur?
  Iaf tycker jag att ecokul är såå bra och jag handlar mer än gärna där. Unnade mig ett paket som kom hem idag och det är massa mer jag skulle vilja handla till mina söta barn 🙂