Beväpna dig med vingar

image

Jag har haft den stora förmånen, turen och möjligheten att få designa ett helt eget smycke!

Det hela började med att jag, i vår gigantiska rensning här hemma, även rensade bland mina smycken. Jag har genom åren både fått, men även köpt en del, silversmycken som bara låg i askar, skrin och lådor. Samtidigt ville jag gärna ha en stor ängel som ändå hade något med en korp att göra. Min första intention var att sälja alla de smycken jag inte använde och hitta ‘det perfekta korpängel-smycket’. Men vet ni, det fanns inget som motsvarade den bild jag redan skapat för mitt inre.
Det var då tanken väcktes om att smälta ner och använda silvret jag redan hade och försöka få ner den ängel jag hade inom mig på ett papper så att en silversmed skulle kunna tillverka mina drömmars smycke. Såklart var det ekoguld- och silversmeden Johanna E. Fagerstedt som jag involverade i detta. 😀 I veckan kom ängeln jag började storgråta då jag öppnade paketet – den motsvarade ALLA mina förväntningar och jag blev så glädjande chockad av det!

Som ni ser är den stor och maffig, precis som jag önskade. Den utstrålar verkligen kraft och ber sannerligen inte om ursäkt. Det var precis det jag ville få till, något som representerade min andlighet och mitt sätt att tro och att det skulle synas. 2012 blir ett magiskt år på alla sätt och jag tänker inte längre gömma undan min andlighet för vissa.

image

Den är högblank på ena sidan och blästrad på den andra så att jag ska kunna välja om den ska vara matt eller inte.

image

Genom ängelns huvud går en tjock ögla som min favoritkedja med lätthet går igenom och som ni ser är den tjock och rejäl – en stadig liten (läs stor) pjäs. 😉

image

Jag ritade till flikar i nederkant på ängelns ‘kjolfåll’ för att väva in korpens oerhört flikiga vingar och nu har jag äntligen min korpängel!

Än en gång slås jag av Johannas kunnande och skicklighet som smed. Hon har en osviklig förmåga att kunna känna in exakt vad i alla fall jag alltid är ute efter och lyckas jämt få till det minst precis så bra som jag föreställt mig innan.

Tack fantastiska du!!!

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

16 kommentarer till “Beväpna dig med vingar”

 1. Så fin den blev!

 2. Älvan: Ja, visst är den? Jag är så himla nöjd! 😀

 3. Så du det smycket 🙂 Jättefint!

 4. Henrik/enbättrevärld: Tack snälla! Ja, hon är fasligt duktig!

 5. Hej Malin, ett litet tips, om du vill ha eftekt på din träning går det ju att göra lite styrke övningar hemma, med sin kropp. När dina barn har somnat är det perfekt att lägga sig på golvet(matta el nå varmt) göra situps, rygg ups m.m enkla övningar som du gillar ger eftekt. Men det gör du väll redan… Lycka till!!! / i

 6. Inger: Jag brukar göra Pilatesövningar samt Plankan på yogamattan på kvällarna. Det varvat med mina promenader gör susen!

  Nu blir det nog bara Pilates ett par dagar så knät får vila lite. 😀

 7. Oj! Vad häftigt!

  Ser onekligen rejält ut och man ser att det skriker ”Malin”! Superfint!

  Hoppas du kommer att trivas med det!

 8. Ellinor: Jag ÄLSKAR det! 😀

 9. Den är så fin och maffig 🙂

 10. Ulrica: Ja, den syns onekligen och det var precis det jag ville. 🙂

 11. Wow! Det där var en ängel i min smak. Jag tycker oftast att änglar blir för ”gulliga” för min smak – men den här gillade jag verkligen. Grattis till en alldeles unik, egen änge!

 12. Wilma Östlund: Vad roligt att höra – tack snälla! 😀

 13. Vilken vacker ängel du har designat.
  Förstod att du tränar smart. lycka till!!

 14. Inger: Tack rara du! 😀

  Kramalin

 15. Åh vilken härlig ängel. Jag håller själv på med silversmide så den var inspirerande att se.

 16. TantMango: Vad härligt – tack! Skulle vilja kunna det men kan det inte så, då får andra göra’t åt mig istället. 😉