Recension Strawberry Face Clay från Pure Thoughts

image

Nu har det gått ett tag sedan grejorna från Body Bazar anlände och jag har hunnit börja klämma och känna på de.

image

Först ut är recension av den ansiktsmask av lera man blandar själv – min innehållandes jordgubb och från Pure Thoughts.

Man blandar själv till lermasken med vatten och en burk med 10 behandlingsomgångar kostar 169 :-. Masken sägs rengöra och förfina huden med ‘läckra jordgubbar’ och ekologisk lera. Innehåller soltorkad fransk, rosa lera som effektivt rengör huden på djupet och ger nytt lyster till tråkig hud.

Masken var enkel att blanda, jag tog en vanlig frukostskål, och doftade ljuvligt! Man vill verkligen äta den! 😛 Efter några droppar vatten och lite omrörning var masken klar. Den var lätt att applicera och ‘fastnade’ bra på huden. Efter ca. 5 min. hade masken torkat och då tvättade jag bort den med en tvättbar tygpad från Alvehamn och smorde sedan in mig med argan- och havtornsoljan från Hermione.
Huden kändes frisk och uppstramad och Johan tyckte jag såg rosig ut om kinderna. Efter en gångs användning kan man ju inte se några revolutionära effekter men jag gillade den! Det miljösmarta med att det är ett pulver man själv blandar med rent, friskt vatten från den egna kranen gillas också. Mindre förpackningar ger mindre emballage som ska fraktas runt en massa. Tummen upp!

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Recension Strawberry Face Clay från Pure Thoughts”

  1. Låter ju super härligt, jordgubbar har alltid varit en av favvo lukterna! Blev också sugen på den där ansiktskrämen..

  2. Angelica: Mm, den är nog heller inte fel! 😉