TisDagens tacksamhet

Jag är så glad över att jag trivs med mig själv! 😀 Visst, jag har ofrivilligt Sveriges ‘päckligaste’ ögonbryn, jag har första gången i mitt liv fått finnar (de kom som ett icke-välkommet brev på posten då jag slutade amma) och jag har en massa kilon kvar att gå ner. Men allt detta blir mycket lättare att handskas med om man i grunden tycker om sig själv, och det gör jag – på riktigt! 😀

image

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “TisDagens tacksamhet”

  1. Vad menar du med ”päckliga”? Tycker dina bryn ser finfina ut!

    Härligt att vara så bekväm och tycka om sig själv. Det gör jag med, för det mesta. Det ska ärligt talat inte så mycket till för att man ska tvivla lite men kommer ofta på rätt köl snabbt igen!

  2. Ellinor: De är så tunna och ‘fjössiga’…men, men. 😛 Tack för det! 🙂

    Ja, du har rätt – oftast behöver man inte mycket åt nåt håll! 😉