Kristaller

Jag har genom åren samlat på mig otaliga kristaller och har alltid varit övertygad om att de har en helande kraft eller energi. Jag har alltid använt min intuition i skaffandet av dem och även i användandet sedan. Jag känner in vilken eller vilka stenar jag ska sova med under kudden, sitta och hålla en stund, vila/sova med utlagda på kroppen eller använda i meditation.

image

Oftast har jag de liggande på ett fat modell större men efter att ha läst ‘Änglarnas medicin’ blev jag sporrad att balansera upp huset med dem. Jag fick känslan av att det skulle bli ett lyckat resultat om jag färgkoordinerade dem och spred ut de här och var så nu har alla rum i huset fått lite olika stenar huserandes hos sig och ja – det är ännu bättre energier här hemma! Jag blir mer påfylld, boostad och energisk samtidigt som det ibland nästan sprakar av elektricitet. Läckert! 😀

image

image

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

2 kommentarer till “Kristaller”

  1. Vilken bra idé! Just nu har jag dem i det rum jag brukar meditera i, men att sprida ut dem är ju mycket bättre!
    Hur renar du dina kristaller förresten? Saltvatten, fullmåne eller nåt annat sätt?

    Kram

  2. Sara – lev livet levande: Jag har förr endera renat de i grovsalt eller i rökelserök och någon gång i saltvatten vid fullmåne men nu ber jag änglarna göra det eller så renar jag dem själv med tankens kraft. 😀

    Kramalin