Recension badsmält från Pure Thoughts

Jag har nu även hunnit testa de badsmält från Pure Thoughts som jag fick hem från Body Bazar och även om dem finns bara gott att säga. Pure Thoughts gör helt enkelt väldigt, väldigt bra grejor!

image

image

Badsmälten tillverkas av en kombination av kakaosmör, sötmandelolja och rena eteriska oljor. Det står på hemsidan att man inte ska låta sig luras av dessa små skatter – då de är kraftfulla och koncentrerade och innehåller massor med naturliga tillskott.

De innehåller absolut inga konstgjorda medel och är mycket koncentrerade och består av helt naturliga ingredienser. De rekommenderar att man bryter badsmälten i flera bitar och använda till flera badtillfällen.

Eftersom vi inte har badkar har jag testat dessa i barnens badbalja i samband med deras bad och mina fotbad. Jag delade varje smält i 8 (!) delar och det räckte mer än väl för vårt ändamål så till minst 6 borde man kunna dela i för ett badkarsbad. Priset är 49 :-/st.

De smälte med lätthet och gjorde huden ohyggligt len! Man var verkligen väldigt mjuk efter och doften – oj så härlig! Min favorit bkev den med lime då den kändes syrligt frisk och fräsch.

Har du testat någon av dessa smält?

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: