Mitt högsta jag är ett med naturen

Jag mår som allra bäst långt bort från sus och dus. Trafikens brus och höga hus. Jag vill vara nära naturen, Källan, och insupa dess energier, visdom, tecken och symboler. Dess innersta väsen kan bli ett med mitt – vi är blott en tanke från varandra.

Hela vårt hus, tomt och omgivning är fullt med levande kraft, kraft som blir en del av mig i och med att jag ständigt bejakar och främjar den. Jag växer och frodas och kommer till nya insikter om hur saker och ting verkligen är.

Insikter och kunskap jag helt gått miste om ifall vi ännu bott i stan, det är jag helt förvissad om!

image

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

10 kommentarer till “Mitt högsta jag är ett med naturen”

 1. Åh, fjällbjörkar oh gnistrande snö! Det värker i hjärtat av fjällängtan på mig som inte får någon fjällsemester i vinter.

 2. Älvan: Får du inte? Usch då! Jag får boosta/fresta med fler bilder, vi ska nämligen dit 2 ggr. till. 😀

 3. Vackra och sanna ord!
  Du är en vis själ, Malin!

  Kram

 4. Sara – lev livet levande: Tack fina!

  Kraaam

 5. Jag känner precis likadant, men hade inte kunnat uttrycka det lika fint!

 6. Ellinor: Vad härligt! Och tack! 😉

 7. Nej, maken får åka ensam eftersom jag inte fick ledigt från jobbet.

 8. Älvan: Nej, så trist! 🙁

 9. Underbart! Längtar så efter att bo på landet.

 10. TantMango: Det är det bästa vi gjort förutom att bilda familj! 😀