Intuition

image

Det är mycket intuition som florerar kring mig, det vet ni vid det här laget. 😉
I samband med Lunas födelse fick jag till 110 % bekräftat att jag osvikligt kan lita på den en gång för alla i och med att jag ännu en gång, jag visste ju att Leon skulle födas prematurt, tajmade in datum; Luna föddes ju i v. 40 + 2, 28 min. in på den dagen – precis som jag förutspått. 😉

För att befästa det och som en belöning till mig själv för väl utfört arbete köpte jag denna berlock som just symboliserar intuitionen. Tanken är att den runda platta som hänget är ska symbolisera fullmånen. Guldskärvan ska symbolisera alla månfaser däremellan, från nymåne till halvmåne för att fullbordas i fullmånen, men också symbolisera solens avspegling i havet. Därav silvret på hänget, det symboliserar månen och havet.
Droppformade stenen är en månsten som symboliserar de feminina energierna samt jobbar på rot-, navel- och solar plexuschackrana. Dess placering symboliserar också det tredje ögat – därav intuitionen och hängets innebörd.

Visst är det vackert? 😀 På ett eller annat sätt bär jag det på/med mig varje dag för att påminna mig själv om mina förmågor.

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Intuition”

 1. Jättefint!! Gillar blandningen av två metaller.
  På tal om månen ska den visst vara superstor just inatt – hoppas det blir molnfritt!

 2. Ann: Jag vet – och här vräker det ner snö/rehn. 🙁 Såg du den?

  Ja, det föll jag också för, samt att silvret är blankt och guldet ‘frostat’.

 3. Det är coolt att kunna lita på intuitionen! Jag har vid ett fåtal tillfällen verkligen känt saker och då stämmer det alltid men det är sällan jag får en så stark känsla.

  Mysigt smycke är det i alla fall!

 4. Ellinor: Du kan utveckla den förmågan om du vill, jag lovar. 😀

  Ja, visst är det? 🙂

  Kramen

 5. Vansinnigt vacker, och en underbar belöning till dig själv!

 6. Sara – lev livet levande: 😀 Mm, den är ‘så jag’. 🙂

  Kramen

 7. Vilket underbart smycke! Gillar både utseendet, symboliken och blandningen av material. Sen är jag svag för runda former, silver och månar också. Men i länken ser smycket inte alls ut som på bilden här ovan.

  jag är jätteimponerad att du kan förutspå så bra. Jag kan tycka det är svårt att veta vad som är tvångstankar och vad som är intuition.
  Gissade att Isis skulle födas dagen innan hon kom så det var inte helt rätt. Hon var iof på väg då med 35 timmars värkar.

  Har inte sett det smycket på dig innan, brukar du ha det i örat?
  Kram

 8. TantMango: Jag tror att båda bilderna är rätt missvisande, hänget ser ut som nåt mitt emellan.

  Jag har tidigare haft det i en längre kedja innanför, det är nog därför du inte sett det. 🙂

  Kramalin