Helande händer

En läsare önskade ett inlägg om healing, hur det känns, hur jag upplever det osv.

Allt det är nytt för mig och också det som jag, helt egobefriat, är ‘sämst’ på inom det mediala. Jag hade redan då jag började kursen ‘Healing & mediumskap’ för Åsa bestämt att nej – healing var inte min grej. Det är något jag älskar att emottaga men jag skulle inte ge det. Nope. Nix. Inte på några som helst villkor.

Men. Längs kursens gång och ju mer vi jobbade med oss själva och varandra, ju mer insåg jag att det här med healing nog var något jag skulle komma att måsta omfamna ändå.

Jag befinner mig nu i det stadiet att det känns oerhört bra för mig att få ge healing. Jag blir pigg och endorfinhalten får en rejäl skjuts! Händerna blir varma och pirriga/behagligt stickiga och jag känner in mycket om mottagaren. Dock upplever klienterna inte så mycket mer än varma, pulserande känslor och ett oerhört lugn under mina healingbehandlingar. Än. 😉

image

Bildkälla.

Då jag vet att detta är något som verkligen fastslår att övning ger mer färdighet har jag önskat mig en behandlingsbänk i födelsedagspresent för att komma igång på riktigt, det är svårt att sitta på golvet/stå bredvid en säng och heala någon. En ordentlig bänk kommer att råda bot på det.
Då ska jag komma igång på allvar och dessutom haffa ett par stackare 😉 som jag kan heala regelbundet under en lång period för att både dem och jag ska kunna se eventuella förändringar.

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

16 kommentarer till “Helande händer”

 1. Coolt! Lycka till! Jag ser fram emot att läsa om dina framsteg!

 2. Ellinor: Tack snälla! 🙂

 3. Jag anmäler mig som frivillig ”stackare”. Kan vara intressant i ett längre perspektiv /kram

 4. mamma: Härligt! 😀 Ska bara få ihop till en bänk först. 😉

 5. Jag anmäler mig som försökskanin!

 6. Anna: Noterst – it’s a deal!

 7. Du får väl ett bidrag när du fyller år:)

 8. mamma: Mm, hoppas på det!

 9. Va synd att du bor så långt bort, hade jätte gärna kommit till dig på healing. Jag har själv gjort några Healing behandlingar sen min Reiki kurs, jag tycker att det är jätte spännande och har fått olika reaktioner från de som fått behandling.lycka till underbara människa. Kram

 10. Marita: Fina du, tänk så kul det varit! Och detsamma – vi måste SMSa!

  Varma kramar

 11. Å wow, tack för inlägget! Jag tycker det är så otroligt häftigt att du har den förmågan och jag skulle gärna pröva på att bli healad, skulle såklart vara kul att ha den förmågan själv men jag tror inte det finns något som helst sjätte sinne i mig eller vad det nu krävs 🙂 men en tanke, du som kände i början att healing inte alls var något för dig; vad är det för något i kroppen eller sinnet som säger att du klarar av det? krävs det att man har ett ‘sjätte sinne’ eller vad man nu ska kalla det? vilket jag tror alla har men som inte alla, till exempel jag, har så mycket kontakt med..förlåt om jag är så frågvis, du behöver inte svara på allt 🙂

 12. Lisa W: Jag har ju lärt mig plocka fram/bejaka min helande förmåga men har undvikit att göra det då jag tänkt att jag nog inte kan och då jag är så mycket bättre på intuition, seanser osv.

  Men nu är det dags, under hösten ska jag öva, öva, öva och bli bra även på detta av två anledningar – jag mår bra av att få ge och min kropp mår bra då jag healar. 😀

  Kramalin

 13. Anmäler mig också som försökskanin ifall det behövs! 😀

  Tror att du kan blir en extraordinär helare!

 14. Lisa: Härligt! Det kör vi på!

  Tack snälla!

 15. Vad häftigt att du kan plocka fram din förmåga sådär, tack för svar! Önskar dig all lycka till med healandet! 🙂 Kram

 16. Lisa W: Tack snälla! 😀

  Varma kramar