Recension Alvehamn bambublöja natt

Vi fick prova på Alvehamns nya formsydda nattblöja i bambu.

image

Blöjan består av bambufleece på insidan, bambufrotté på utsidan och två lager hampa i mitten. Den.är dessutom sydd som en pocketblöja så att man kan stoppa i fler uppsugande inlägg om så behövs.

Man behöver en ytterbyxa åt denna modell som är av 100 % naturmaterial. Tyget är certifierat med Öko tex 100 och den är one-size. Man kan knäppa om den som man själv önskar så att den passar från ca. 1 – 3 mån., beroende på barnets storlek, upp till 20 kg. vikt.

Vi är så nöjda att vi beställt några fler. Insidan är så galet mjuk mot huden att jag inte varit med om dess like tidigare. Dessutom är uppsugningsförmågan helt outstanding! Den absorberar kanon, i alla fall för oss som lade i ett extra inlägg med Alvehamns prefold natt. Makalöst bra är allt vi har att säga!!!

image

Just nu finns den som veckans vara med paketpris om 3 st. för 380 :- med ett inlägg för natten som bonus – fyndläge sannerligen!

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg: