I mitt inre

Jag är så tacksam över allt jag får uppleva. All kärlek som omger mig och värmen och närheten från finaste familjen och de bästa vännerna!

Min andlighet är inte längre en hobby eller resa, den har blivit ett livsval. Aldrig kan eller vill jag vara utan den del av mig som expanderat och gjort att jag växt oerhört som människa. Idag är jag lugn och trygg, förvissad om att jag alltid är älskad. Jag väljer numer mina konflikter och har bara bra energier kvar i mitt liv på regelbunden basis. Jag vet vad och vilka jag mår bra av och det fyller jag hjärtat och själen med. Jag finner inget nöje i att ‘skvallra’ längre och absolut inte prata illa om andra och händer det att folk i min omgivning gör det går jag därifrån alternativt stänger av.
Energirensningen har jag pratat mycket med min Granna och Anna om och vi har konstaterat att det säkert sårat vissa och det är jag också övertygad om att ‘min resa’ gjort. Det finns säkert folk som känner sig stötta av den radikala förändring jag gjort de senaste två åren efrersom jag valt bort stora delar av gamla Malin, dvs. den Malin som liknade dem och de personer de är. Samtidigt har det öppnat upp för att nya, livslånga vänskapsband kunnat knytas och att befintliga relationer uppdaterats. Det blir så då man plötsligt skalat bort allt och sitter med vad som känns som en naken, blottad själ. Man kan inte göra annat än känna sig ödmjuk inför en sådan situation och att se på gamla vänner med så nya ögon är stort.

Det blir en mental makeover och nu vet jag vem jag är och vågar vara det fullt ut. Jag känner att vågskålen med självkänsla på ena sidan och självförtroendet blir mer och mer i balans. Jag försöker bemöta det mesta, även eventuella påhopp och kritik, med ett leende. Det finns inget bättre både rent avväpnande men också energimässigt. Det jag sänder ut får jag tillbaka.

Tänk vad mycket en ‘liten seans’ för två år sen kunde åstadkomma! 😀

Lycka, hälsa & välgång!

/ Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

20 kommentarer till “I mitt inre”

 1. Underbart!

 2. Annica: Tack! 🙂

 3. Så skönt för dig att hittat den du är! Jag tycker jag börjar närma mig, men har ändå mkt kvar att jobba med. Bryr mig i perioder för mkt om vad andra tycker och tänker.. Men blir så glad av att du vågar stå för dina val-det är inspirerande! Stor kram

 4. Charlotte Lignell: Tack goa du! 😀 Kram tillbaka!

 5. Jag håller på med en ny resa i mitt liv och det är både spännande och lite läskigt. Jag handskas med min rädsla inför mitt nya liv varje dag och tar hjälp av änglakort och med masssa affimation. Jag är helt övertygad att det hjälper mig att må så himla bra i det är som ändå är väldigt jobbigt. Jag känner utifrån mitt hjärta och det är första gången på väldigt många år som jag lyssnar på det och det känns fantastisk och detvhar gjortvatt jag inte bryr mig så mycketvom va andra människor tycker och tänker. Det gör mig även stark!
  Kram

 6. Marita: Jag tror jag förstår och även om jag inte gör det, så heja dig och massa styrkekramar. I långa loppet blir det inte fel om man lyssnar på sitt hjärta!

  Vi rings snart! 😀

  Kraaam

 7. Hejja Malin!

 8. Ellinor: 😀

 9. Vi rensar och rensar och kvar blir bara de fina känslorna! <3

 10. Anna: Precis!!! 😀

 11. Du är en så härlig person!!! Jag blev bara glad och lite tårögd för din skull 🙂

 12. Linda H: Så fint att höra, tack snälla du! 😀

 13. vad härligt det är att läsa om din mentala makeover, det är en fantastisk resa att ge sig ut på, resan att komma sig själv närmare 🙂
  jag önskar dig all lycka till och jag kommer med glädje följa dig vidare på din blogg
  varma kramar Åsa

 14. Åsa: Tack snälla, snälla du! 😀 Kram tillbaka! 😉

 15. Kloka och inspirerande ord.
  Hoppas ni mår bra och haft en härlig midsommar 🙂
  God fortsättning!

 16. Sara: Tack detsamma!

 17. Att vara sann mot sig själv är stort. Att vara den man är helt och fullt är beundransvärt.
  Förändring är inte alltid lätt men den som är modig vågar. Du är en fin själ! Kram till dig.

 18. fembarnsmamman: Oj, jag blir alldeles rörd! TACK!

  Många kramar

 19. Gode tider, glad du deler, fra hjerte til hjerte <3 – <3

 20. Balanse: TACK!