Nästan som att gå till sängs med Paulo Coelho

I senaste numret av Nära tipsade de om Öko-Tex märkta sängkläder, påslakanssetet Humming, från Jysk med motiv av illustratören Catalina Estrada, ni vet; hon som illustrerar åt Paulo Coelho?

Vi har länge behövt uppdatera vårt linneskåp så nu slog vi till på varsitt par. De är så oerhört vackra – jag avgudar hennes motiv!!!

image

Ett set kostar 349 :- och två set 499 :-.

I helgen ska de invigas! 😀


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

8 kommentarer till “Nästan som att gå till sängs med Paulo Coelho”

 1. Superfint! Hennes illustrationer är underbara!

  När det kommer till sängläder föredrar jag dock att de är ”plain” enfärgade, helst vita eller möjligtvis enkelt randiga…

 2. Ellinor: Ja, hon är ofantligt duktig! Och vi är tvärtom – färg och flärd. 😀

 3. Underbart påslakanset! Måste lägga hennes namn på minnet, älskar hennes illustrationer 😀 Gillar när det är olika mönster på fram- och baksidan också 🙂

 4. Elin: Samma här! 😀

 5. Hoppas att du inte tar illa upp över min fråga, men jag undrar om du köpt dessa påslakan, eller om du fått dem i present mot att du tipsar om dem på bloggen. Efter inslaget i senaste Plus, om dold reklam i bloggar, så dyker den tanken upp när jag ser sådana här inlägg med länkar och allt.

 6. Ann: Nej, jag tar inte illa vid mig men blir nog lite ledsen över att du som läst bloggen så länge känner att du inte kan lita på mina intentioner utan känner dig manad att ifrågasätta mitt köp trots att jag i inlägget skrivit att ‘vi slog till på varsitt par’. Det betyder i alla fall för mig att man köpt något. Jag tycker den falska smygreklam som pågår hos storbloggarna är beklaglig och jag hoppas de får bukt med det. De länkar vi har går inte att köpa, alla såna mailförfrågningar ratas direkt från vår sida, utan är en service gentemot er och för att underlätta för oss då jag vis av åren vet att det alltid är en massa som vill veta vart manfår tag på sakerna, pris mm. Då är det enklast att länka direkt då man skriver inlägget. Den enda köpt reklam som finns på bloggen syns till höger och det anges att den är köpt av företagen. Förvisso blir det ju på ett vis reklam från vår del ändå eftersom vi tipsar om saker men det är de saker vi finner intressanta eller tror kan ha ett mervärde för er läsare.

  Hoppas du fick bra svar på din fråga och att du känner i fortsättningen att du kan lita på mig?

  Trevlig helg!

  Kramalin

 7. Så lekkert, jeg ser at vi har dette på norske Jysk også, til 299,- 🙂

 8. Balanse: Otroligt fint är det. 😀