Recension tvättbara rengöringspads

Jag fick ju hem två olika sorters tvättbara flergångs-rengöringspads för ett tag sen. Dels i mjuk, ekologisk bomullsfrotté från Imse Vimse och dels i fredssilke och ekologisk bomull från Alvehamn.

image

image

Jag har svårt att jämföra dessa då de är rätt olika men båda väldigt bra.

De från Imse Vimse är mera basic till vardagshygienen medan de från Alvehamn är perfekta då man vill scrubba ansiktet lite mer eftersom det är mera ‘riv’ i dem. Använder man mycket make up, jag använder ju ingen alls, så är säkert de från Alvehamn effektiva tillsammans med sminkborttagningen.

Så – vilken av dem som var bäst beror helt på vilket behov man har. 🙂

Ett plus är de smarta nätpåsarna som Imse Vimse levererade sina i. I den ena har jag alla rena och i den andra har jag de använda. Bara att stoppa in hela den ‘smutsiga’ påsen i maskinen så håller man enkelt ordning på dem i den rena, blöta tvätten sen. 😀

Psst! Glöm inte rösta på oss som Sveriges Bästa Gröna Blogg 2012. Vill du hjälpa till, klicka på bannern längst upp till höger så kommer du direkt till röstningen! Tack på förhand.

Lycka, hälsa & välgång!

Kramalin


Tipsa gärna dina vänner om detta inlägg:

4 kommentarer till “Recension tvättbara rengöringspads”

  1. Har röstat och hittade bannern längst till vänster 🙂

  2. Sonja i Norr: Hur tänker du då? Jag tänker att om du sitter framför en skärm har du bannern till HÖGER…eller?

    Tack – huvudsaken att du röstar. 😉

  3. Kommer också till röstningssidan om jag klickar på ”medaljen” (då ni vann 2011) till vänster. 🙂

  4. Annelie/I Heart Eco: Just ja, den är länkad till deras startsida alltid och det är ju där man röstar. Ahja, då får ni välja vad som känns bäst, höger eller vänster? 😉